Többek között a szociális és gyermekétkeztetés rovására osztott szét több mint 18 milliárd forintot a kormány karácsony előtt. Térképen mutatjuk meg, mely önkormányzatok kaptak a pénzből és mennyit. 2014-ben, még az év vége előtt a kormány egyes önkormányzatok számára rendkívüli karácsonyi ajándékot adott, összesen több mint 18,4 milliárd forintot osztott szét közöttük. A legtöbben 10 és 100 millió forint közötti összeget kaptak, de néhány 1 milliárd forint fölötti átcsoportosítás is az „egyes önkormányzatok feladatainak ellátására”. Azt is érdemes megnézni, hogy minek a terhére osztották szét a pénzt, vagyis honnan vonták el: például a szociális és gyermekétkeztetési feladatoktól, a szociális és gyermekvédelmi ágazati pótléktól, a vis maior támogatástól vagy az átmeneti ivóvízellátás biztosításával kapcsolatos költségek finanszírozásától.

Forrás: blog.atlatszo.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Horizont: Úgy izgulok, mit tudhatnak Csanádalbertiben, ahol a 434 fős lakosság kapott 140 millát, azaz 322.580 Ft-ot koponyánként.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Na hát Pécsre sem jutott egy forint sem, de ahogy látom nagyon sok helyre sem!
m.macskosz
@F_Viktor: És mennyi agyhalott fogja hangoztatni, hogy ezt is neki köszönhetjük:
www.veszprem.hu/veszpremieknek/onkormanyzat/polgarmester
Mobil123
@Horizont: Ahogy mondod! Páva Zsolt sajnos! ÉS még sajnosabb hogy nem szegény Toller nem tudta végig vinni a kult.főváros projektet és amit addig is tett a városért elenyészett.
Mobil123
@Horizont: Hát lehet, igaz én sem vagyok oda érte:-))

Toller emberi közelben volt , sokat lehetett vele találkozni vásárlás közben és mindig mosolygott , köszönt az embereknek . Közvetlen volt és ez nagy előny egy politikusnál azt gondolom. Igaz nem tett lakatott a szájára sem:-)
m.macskosz
@Horizont: ma, 14:59 :)
Ráadásul Török Zsolt zuglói állása is veszélyben van:
"...később művelődésszervező képesítést szereztem."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.