Gyurcsány Ferenc is részt vesz a francia köztársasági meneten Párizsban.

A Demokratikus Koalíció sajtóirodájának közlése szerint a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc is részt vesz a párizsi terrorcselekmény kapcsán megrendezett köztársasági meneten.

"A Francia Köztársaság Budapestre akkreditált nagykövete a vasárnapi köztársasági menetre meghívta Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét, aki Molnár Csabával, a DK Európai Parlamenti képviselőjével együtt fog részt venni az európai közösség közös gyászát, összetartását és értékei megingathatatlanságát jelképező meneten Párizsban" – írta a sajtóiroda.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője korábban közölte: Orbán Viktor miniszterelnök köszönettel és tisztelettel elfogadta a francia kormány meghívását arra a megemlékezésre, melyet vasárnap délután rendeznek Párizsban az elmúlt napok merényleteiben elhunyt áldozatok emlékére.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Haaaat, ebbol a cikkbol nekem nem nagyon derul ki, hogy kez a kezben fognak menetelni, de remenytkelto a dologban az, hogy vegre egy felelos ember van orban mellett, aki vigyaz arra, hogy a vezir idoben beszedje a gyogyszereit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patyuka
Mi zavar?

Az írás tárgyának függvényében is baromi nehéz a válasz: az otromba ízléstelenség.
Továbbá a két személy minőségét illető egalizálás primitív szokássá válása...
levi
@patyuka: Az írás tárgya, hogy orbán és gyurcsány is ott lesznek a megemlékezésen. Ehhez írtam, és nem a halottakon viccelődtem. Tudni kell különbséget tenni.
tivoli
levi után szabadon:
"-Ha orbán és gyurcsány egy repülőn utaznak Franciországba, és a gép lezuhan, ki menekül meg?
-Az Ország."
Lenne megbékélés, a nemzeti gyász összehozná a jobb és baloldal híveit.
patyuka
@levi: "...nem a halottakon viccelődtem."

Nem bizony - a metaforádnál maradva - , hanem az rájuk való emlékezés apropóján poénkodtál idétlenül...
Továbbá a személynevek kisbetűs írása csak a tahók számára érv!
Tehát a mentális teljesítményed egyáltalán nem predesztinál arra, hogy címkézgess!

Egyébként pedig: én sem azzal a cáfolhatatlan igazsággal vezettem elő a nemtetszésemet, hogy - bár egy újszülöttnek minden vicc új - ez egy nagyon-nagyon ócska élc, merthogy még Hitler és Sztálin/Mussolini/Horthy relációiban születetett, hanem mert egyrészt az alkalomhoz illetlen/kegyeletsérő, másrészt pedig eleve igaztalan, így minden épeszű számára alaptalan a párhuzam, ergo már formailag sem ül a poén!

Dixi!
kukac50
Elég távol voltak egymástól,és ez nagyon szomorú! Mind a kettőnek közösen az ország érdekében kellene beszélni vitatkozni, cáfolni érvelni,mert kulturált emberek ha más párthoz vagy más valláshoz tartoznak is tudnak beszélgetni tanulni egymástól,de a mi politikusaink csak a pénz ellopásáért dolgoznak és nem a Népért! Ez nagyon nagy baj Minekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.