Orbán Viktor miniszterelnök köszönettel és tisztelettel elfogadta a francia kormány meghívását arra a megemlékezésre, melyet vasárnap délután rendeznek Párizsban az elmúlt napok merényleteiben elhunyt áldozatok emlékére – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A meghívó szerint vasárnap 15 órai kezdettel Párizsban nagy köztársasági menet fog tisztelegni az áldozatok előtt. A francia kormány a levélben kifejezte köszönetét azért, hogy az elmúlt napokban Magyarország vezetői és a magyar nép is kinyilvánította szimpátiáját és szolidaritását a párizsi merényletek kapcsán – közölte Havasi Bertalan.

A vasárnapi megemlékezésre jelezte részvételét Angela Merkel német kancellár, Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, David Cameron brit kormányfő, Matteo Renzi olasz miniszterelnök és Mariano Rajoy spanyol kormányfő is.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Micsoda álszent dolog már vasárnap demonstrálni "élő isten Viktornak? És a családdal mi lesz? Majd itthon plázázik?Meghívták egyáltalán? Vagy csak úgy odamegy hívatlanul? Utóbbira is volt már példa, ugyebár..
Viktor, Viktor mostanában nem szereted a demonstrálókat ,a köztársaságot sem .Aki olyan törvényeket hoz ami csorbítja a sajtó szabadságot , vagy külön adóval súlyt neki nem tetsző médiákat, az pont maradjon a picsáján képmutató szärháziként!!Nem lehet egyszerre Párizsban menetelni, amikor a radikális iszlamisták veszélyeztetik a szólásszabadságot és közben Iránnak gratulálni az iszlám forradalomhoz, ami annak idején véget vetett a szólásszabadságnak. nálunk megeszik az ilyesmit, de odakint nem kultiválják .
Már Bayer és Bencsik szervezi a következő birkamenetet. az új molinó az lesz, hogy "NEM LESZÜNK CHARLIE!!!"
Hazafelé beugorhatnál az Örményekhez bocsánatot kérni amiért az azeri baltás gyilkost hazaengedted.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Desischado: ma, 07:41
Kedves Desischado! Megint elragadtatod magad. Civilben Orbán is egy családcentrikus, csupaszív ember, aki bármit megtesz szeretteiért. :-))
Volna szíved árvává tenni kis családját és az ország érte rajongó részét? :-))
Desischado
@tivoli: Az igaz, hogy a saját családjáért, a gyerekeiért mindent megtesz. Hogy más családja hogy megy tönkre, más gyerek hogy éhezik, az őt nem zavarja. És ezek után kérded, hogy sajnálnám e? Hányan vannak érte odáig? A csókosok a fanok, mennyien lehetnek? Talán másfél millióan? Szemben kb nyolc millió emberrel?! Igen, volna szivem, odalennék örömömben, ha megszabadulhatnánk tőle!
bencemacska
@tivoli: ma, 09:56
Ezt én nem láttam, én csak annyit olvastam, hogy kollégái egy részét bezárta a pincében a hűtőbe, áramtalanította, majd visszament a boltba a túszejtőhöz.
De hallottam (rádióban) olyan variációt is, hogy kijutott az utcára, és segítségért kiabált!
Ez az egész bolti túszejtés elég hosszú ideig tartott és nagyon sok - nem ellenőrzött -információt hallottunk közben. Többek közt azt is, hogy nincs egyedül a túszejtő!

Köszönöm az információt, legalább tudom, hogy ki, mit, miért nem ért! -:)))

(Valószínűleg a bezártak vallomása mentette meg őt attól, hogy terroristává nyilvánítsák!)
tivoli
@Desischado: ma, 11:14
Ó kedves Desischado, hidd el, semmivel se lesz neked jobb sorsod akkor sem, ha más lesz a minielnök. És biztos vagyok benne, hogy Orbán előtt sem volt az.
Desischado
@tivoli: Komolyan nem értelek. Fizetnek neked, hogy ennyire véded ezt a férget? Az eszedbe sem jut, hogy nekem az ország és a többi ember helyzete is fáj? És igen, nem éltem jobban, de egy kicsivel mégis könnyebb volt, és azért nem szedték ki az utolsót is a zsebemből. És remélem, abban nincs vita, hogy ilyen aljas, embertelen, tolvaj kormányunk még nem volt! Vagy ezt is védeni akarod? És egyébként miért ne reménykedjek abban, hogy jobb lesz a sorsom? Akármi megtörténhet, akár nyerhetek a lottón, vagy bármi!
tivoli
@Desischado: ma, 18:39
Fizetnek neked, hogy ennyit férgezel?
Ha hiszed, ha nem, én soha egy pillanatig nem vágytam, hogy a fidesz nyerjen és Orbán legyen a miniszterelnök. De ha már így alakult, akkor ez már így is marad. Nincs ami megváltoztathatja.
Egyébként, hogy egyre szarabbul élünk, nem csupán Orbán vétke, hanem az egész politikai-gazdasági kizsákmányolás része, s egész Európa errefelé halad. Hidd el nekem, három európai országra van rálátásom az ott élő rokonaim által.
Az egyik éppen tegnap mondta, hogy piszkosul fáj a térde hónapok óta, de most már bizakodik, mert a jövő hónapra van időpontja az ortopédiára. Kérdem, miért nem ment hamarább? Azt mondja, hogy még a nyáron kapta februárra a beutalót. Ez egy hagyományosan nyugati ország. És a lakosok nem is hőbörögnek, mert mindig is így volt. Vagy fizetnek, vagy kivárják az időt.
Szóval mesélhetnék sok mindenről, ami a nyugati országokban egyértelmű, itt meg Orbán van ugyanazért szidva.
Még hozzátenném, a nyugati országokban élő rokonaim mindegyike bőven 2010 előtt vándoroltak ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.