Tényi István, aki futószalagon írja a feljelentéseket a kormánynak nem tetsző szervezetek és személyek ellen, megtűri, sőt szereti az antiszemita megnyilvánulásokat. Tanítványaitól is.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
"Papírja van!
Ceruzája van!
Mit csináljon? Feljelent!
Mert ez a kettő, már elég indok!"
(Hofi Géza
Jankó123
"Papírja van!
Ceruzája van!
Mit csináljon? Feljelent!
Mert ez a kettő, már elég indok!"
(Hofi Géza
nyanya001
Mindig azt hisszük, hogy nincs már lejjebb !
De van ! A Fideszben van és lesz még annál is lejjebb !
Cicamama55
Orbán Viktor milyen eseményről is jött haza Franciaországból?! Még most, a csírájában kellene az ilyen gyűlölködést elfojtani! KDNP-s urak! Jó lenne, ha hallatnák hangjukat a felebaráti szeretetről, embertársaink elfogadásáról! Nagyon nem teljesítik a vallásos emberi küldetésüket! Jó lenne már kibújni a Fidesz árnyékából, s hallatnák mély megvetésüket az ilyen elveknek, nem a vasárnapi családi programok szervezésével kellene foglalkozniuk. Ez sokkal "testhez állóbb" lenne, ha már a KDNP név mögé sorakoztak fel! Amennyiben nem hallatják hangjukat, ne számítsanak a hívő emberek mákszemnyi /1-2%-os/támogatására sem!
kakaósbögre
nos,megnéztem ennek a féregnek a Facebookos adatlapját.a külső fizikai jellemzőiből kiindulva örülök neki hogy csak zsidózik a diákjaival.első blikkre én teljesen mást-még ennél is gusztustalanabbat- hittem volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.