A vállalkozónak hitelező bank tájékoztatása szerint nem számít, hogy becsapták őket és hogy már kifizették az ingatlant.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Akkor kezdjük: Tisztelt jóérzésű Szegediek, tisztelt jogvédők, tisztelt emberbarát jogászok (ha van ilyen), lehet tájékoztatni az országgyűlési képviselőket, a bíróságot, hogy ne csak szűk kör értesüljön erről a felháborító esetről. Hogy ne tudják azt mondani: nem tudtak az esetről, majd egy hetente számon kérni a helyzet állását.
Utópia:
Anyagi kártérítés, (nem kevés) a lelki terror miatt a lakóknak.
És ezt törvényesíteni, hogy el vegyék a kedvüket a lakosság terrorizálásától!
miazavalami
@nemjoezigy: Azért az elgondolkodtató hogy ezt törvényesen megtehetik.
papa.49
Ez már háborúhoz fog vezetni, mi az hogy fizesse ki még egyszer a lakása árát, mi az hogy fizesse előre a perköltséget???
Hol van a legfőbb védelmezője a bajba jutottaknak a fütyisz,???
Itt most meg lehet mutatni hogy megakarják védeni a bajba jutottakat, persze tudom én is DEHOGY AKARJÁK MEG VÉDENI, DEHOGY AKARNAK SEGÍTENI , AZ CSAK MASZLAG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.