Török Gábor politikai elemző szerint nem véletlen, hogy a miniszterelnök épp most fogalmaz meg kemény véleményt a bevándorlókkal kapcsolatban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Inkább a sírját ásná meg.Mindenki jól járna.Pláne az ország!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Az még csak hagyján, hogy többen vándorolnak innen kifele, mint ide bejönnének, de van itt még valami, amivel egyértelműen elárulja mit is gondol valójában kishazánkról.

“Nem akarunk tőlünk különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező jelentős kisebbséget látni magunk között, Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani.”
Normális???
73
@KERKA: ebből is látszik,hogy történelemből egy nagy nulla az orbán.Az elmúlt 1000 évben hány náció települt be Magyarországra?Nagyon sok!Pl;kunok,jászok,tótok,szlávok,románok,szerbek,németek,cigányok,ruszinok,zsidók és még lehetne sorolni.Ebből az interjúból is látszik,hogy milyen buta,tudatlan egy ember a"mi"viktorkánk.Ui;ha kussba maradtál volna,bölcs maradtál volna.
KERKA
@73: Szerintem ezzel a mondatával elég veszélyes vizekre evezett, nekem olyan hátszele van, mintha egy jobbikos politikus mondaná. Ez elég érdekes.
A helyzet viszont az, hogy már most is él Magyarországon jelentős számú ember, akik nagyon más kulturális háttérrel rendelkeznek, mint Orbán Viktor.
73
@KERKA: Én szerintem a jobbikos szavazókat akarja magához édesgetni,mert már a vónát sikerült.Zsugorodik a fityesz tábora,a baloldaliakra nem számolhat.Így maradnak a jobbikos szavazók.Kivéve én,mert már többet én sem fogok rájuk szavazni.
KERKA
@73: sztem, az Orbán lehetséges vetélytársat lát a Vonában, így igyekszik őt megelőzni egyes nyilatkozataival, vagy tetteivel:)) nem viselné el, ha a Vona népszerűbb lenne, mint ő:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.