Négy éve folyik egy óriási gázüzlet, amely egy időben 55 milliárd forint osztalékot juttatott állami segédlettel néhány magánszemélynek. De vajon kiknek? Idén ősszel egy svájci és egy román lap is arról cikkezett, hogy Orbán Viktor azért utazgat Svájcba, mert egy rejtélyes gázkereskedő cég (a MET) ügyeit intézi. Több magyar energetikai szakértő is úgy véli, hogy a külföldi lapok által közölt cikkeket figyelmeztetésnek szánta valamelyik külföldi titkosszolgálat, és arról szóltak, hogy figyelik a magyar kormány oroszokkal szőtt energetikai kavarásait – írta a 444.hu egy hosszú cikkben.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Most etterm a kis szenyómat és mindjárt vissza is jön!!! lehet fanok pofázni !!! Így könnyű a 15 millás /félév tandíjat fizetni!!
Mobil123
És ezek után gondolom nem világos miért is vannak a kitiltások ! a setét vezír nincs kitiltva vajon?? mert kételkedek hogy még is csak .
lópicigáspár
@Mobil123: Látom sikerült jó hangulatot teremteni az ebédhez! :-D
Mobil123
@lópicigáspár: Hát most nagyon felkaptam a vizet megint :-D A mocskos rohadt életbe komolyan ! majd jön a cöfös banda és megvédi ezk után is ! na az lesz a besz@rás!
És ezek ugatnak a Goodfriendnak!!
sekele
@Mobil123: Ennél rosszabb lehet a helyzet. Ezeket az embereket mind az amcsik, mind az oroszok zsarolhatják, úgy ugrálnak ahogy fütyülnek nekik. Az itthoni oligarchák meg a politikai múltjukkal zsarolják őket, ezért nem sikerül az ügynöktörvényt 25 éve átvinni a parlamenten.
Mobil123
@sekele: Ebben is van valami amit mondasz! Az ügynök törvény amíg titkos addig Mi szívunk! Csak ezzel is az a bajom hogy addig amíg mi nyeljük a szart addig ez "politikai elit" (és itt mindenkiről beszélek) gazdagszik , jólétben élnek és mi meg csúszunk lejjebb .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.