Az orosz Pravda Orbán Viktor kijelentésével igyekszik bizonyítani, hogy az USA aktívan beleavatkozik a kelet-európai országok belpolitikájába.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Békében lenni igen, de nem elvtelenül az Unióval szemben nyalni a Putyin seggét...
Most mi is történt az oroszok felhasználják ennek a tökfejnek a nyilatkozatait az amcsik ellen...
Nem kellene a magyar vezetésnek beleállni ebbe a vitába, mert mi csak mindenféleképp rábaxhatunk a kiállásunkra, oldják meg a ruszkik, meg az amcsik egymás között, oszt. jónapot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@tivoli: N em ártana, ha időnként olvasgatnád a nagyvilág híreit, mert akkor már tudnád - és a patkánykormány sem tagadta - hogy a jenkik mintegy két éve segítséget ajánlottak a NAV-nak !
Elég szar úgy társalogni, ha nem vagy alapvetően tisztában a történésekkel. Nyálazd át a kitiltási balhéra vonatkozó netes infókat, mindent megtalálsz ami a tárgyban készült, többek között a - qrmány által sem tagadott - segítség felajánlását ! No és azt is, hogy a patkánykormány még csak nem is legyintett a felajánlott segítségre ! Utóbb meg veri a taknyát, hogy senki nem tud semmit, majd "cetlizik" amelyről kiderül, hogy nem az !
tivoli
@Toby: ma, 15:42
Ez engem kurvára nem érdekel ez az egész, és engem ne is akarjon senki megmenteni, csak majd ha én kérem.
Egyébként hazudnak éjjel-nappal. Mindennek még az ellenkezője sem igaz, csak oltani kell a polgárokkal, hátha kialakul valami államellenes zendülés. Oszt jöhet Ukrajna példája.
tivoli
@bencemacska: ma, 15:10
Ezt mindenki tudja. És éppenhogy ők azok, akik rendet akarnak tenni az óhazában. A problémáikat igazán hagyhatnák az itt maradottakra és leszármazottaikra. Majd ők megoldanák a békés egymásmellett élés elvét figyelembe véve. Az egész világ nyugodtabb lenne.
bencemacska
@tivoli: Nemcsak magyarok vannak, hanem ott van egész Európa. Kicsiben lejátszák az európai politikát. Persze az ő arányaik és befolyásuk nem biztos, hogy azonosak az Európán belüli erőviszonyokkal!
Az egyes nemzetek valóságos lobbiharcokat folytatnak egymással szemben!
tivoli
@bencemacska: ma, 16:36
Óhaza alatt nem csak Magyarországot értettem, hanem a kontinenst. S hogy mekkora a befolyásuk? Nos azt szinte naponta tapasztaljuk.
bencemacska
@tivoli: Én M.o-ra gondoltam, azért szövegeltem!-:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.