A mozgássérültek is tiltakoznak a nemrégiben bevezetett útdíj ellen – derült ki az RTL Klub híradójából. Sok mozgássérült csak a városon kívüli, matricaköteles útszakaszok melletti bevásárlóközpontokban tud vásárolni és komoly terhet jelent számukra a havi plusz 5-10 ezer forintos kiadás.

Egy-egy belvárosi kisbolt mellett ugyanis nehéz parkolót találni, de a szűk boltokban nehezebb kerekesszékkel elférni is. Az útdíj azokat a speciális szállítójárműveket is hátrányosan érinti, amik kifejezettem a mozgássérültek szállításában nyújtanak segítséget.

A kormánypárti Fónagy János szerint megkülönböztetett figyelemmel fogja kitüntetni a mozgássérültek szempontjait az útdíjjal kapcsolatos további tárgyalások során.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fónagyfejenagy, kitüntető figyelemmel lexarja a mozgássérülteket, ugyanúgy mint az egészségeseket!!!
Hol vannak az ,,újjá indított szárnyvonalak,, Jankó,erre böfögjél valamit???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Van olyan réteg a gazdagokon kívül, akibe ez az "emberséges" kormány ne rúgott volna bele?! Majd a rokkantak maradjanak ki a "jóból"? Csak halkan kérdezem, miféle kormány az, aki a legelesettebb rétegeket rugdossa?!
mate03
@73: Ugyan úgy mint a keresztények és a muszlimok között!Úgy hogy felesleges volt a zsidózás!
73
@mate03: már egyszer leírtam neked,hogy figyelmesen olvasd el a mondani valómat.Te azt hiszed,hogy utálom a zsidókat.Pedig nem így van.Én csak nevén nevezem a dolgokat vagy az embereket.A cigány pecsenye se roma pecsenye.Had döntsem el én,hogy a zsidó,cigány vagy a keresztény szavakat mikor használom.Ameddig nem sértésként írom vagy bántásból.Addig senkinek sincsen joga kritizálni engem vagy rasszistának mondani.Ui;fónagy zsidó vallású magyar,ez tény.
nemjoezigy
@Desischado: "Van olyan réteg a gazdagokon kívül, akibe ez az "emberséges" kormány ne rúgott volna bele?! Majd a rokkantak maradjanak ki a "jóból"? Csak halkan kérdezem, miféle kormány az, aki a legelesettebb rétegeket rugdossa?!"
IGEN VAN, ÚGY HÍVJÁK, HOGY fideszkdnp kormány!!!
Strassnoff Ignác
Az útdíj plusz bevételt jelent, de ugyanakkor a cél az, hogy nekünk jobb legyen, kevesebbért autózzunk.
Hmmm... Csak én nem értem, ha kevesebbet fizetünk, akkor miből is lesz plusz bevétel?
Olyan jó, hogy nem hazudnak...
nyanya001
Köpjetek fel és álljatok alá, kedves kormánypárti barátaim.
Születésétől fogva, 36 éve gondozza, ápolja testi és szellemi súlyosan fogyatékos fiát egy 56 éves anya az otthonukban. Ketten élnek így. A szociális törvényben biztosított ápolási díj összege 38 350 Ft/hó. Az anya egészségi állapota is olyan (csak próbáljuk meg elképzelni az elmúlt 36 évét), hogy közgyógyellátásban részesül, ez havonta 6000 Ft. A család lakásfenntartási támogatásra is jogosult, melynek összege 5600 Ft/hó. Így az anya havi jövedelme 49 950 Ft. A tervezett segélyplafon 40 000 Ft, azaz a kormány szerint eddig havonta 9950 forinttal többet kapott az édesanya, mint az szükséges és indokolt lett volna. Hát most elveszik.

A fiú 27 900 Ft/hó rokkantsági ellátásban részesül. Ezzel ma az egy főre jutó jövedelmük 38 900 Ft/hó. A segélyplafon bevezetésével ez 33 950 forintra csökkenne.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121002_segelyplafon_9950_forint#iz4na3#2to4073#ch56t2
Nem is merem véleményezni, mert csak a trágárság jönne ki a kezem alól !
Mocskos Fidesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.