Ezt közölte a minap Orbán Viktor egy nem nyilvános médiatalálkozón. A vs.hu információi szerint a miniszterelnök egy találkozóra hívta a jobboldali médiumok vezetőit, ahol közölte, a kormány a jövőben a közmédiára támaszkodik, őket pedig nem fogja támogatni, így a saját lábukon kell megállniuk.

A miniszterelnök mások mellett Gajdics Ottót, a Lánchíd Rádió főszerkesztőjét, Borókai Gábort, a Heti Válasz vezetőjét, Liszkay Gábor és Élő Gábor Magyar Nemzet, illetve Mno.hu főszerkesztőt; valamint Bencsik Andrást, a Demokrata első emberét hívta meg.

A tavalyi választások után, nyáron már érezni lehetett, hogy egyre feszültebb a viszony Orbán Viktor, és a jobboldali média egyik legfontosabb tulajdonosi szereplője, Simicska Lajos között. Az ő érdekeltségébe tartozik a Magyar Nemzet, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió is.

Az MTVA a múlt hét elején jelentette be, hogy az M1-et hírcsatornává alakítja.

Mindez azt jelenti, hogy Orbán a magyar média totális kontrollját kívánja megteremteni, ezért a teljes központosításra törekszik, melyben nincs helye kritikának vagy alternatív véleménynek.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Az imádott viktorkátok a szátokba szart.Érdemes volt fényesre nyalni a seggét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@wagabund: Valahogy nagyon jól érzed, sőt, haverja !
papa.49
@wagabund: Ez ha jól emlékszem egy Hofi kabaréban volt, már vagy 30 éve...
karma1
@szaboria1: Csillagom, bayerzsoti NEM szlovak, a nagypapaja osztrak ferfifodrasz volt, mikor betelepedett, az apukaja Bayer Ottmar babfilm-operator, (jelenleg Nemetorszagban dolgozik), a mamaja Dalma (most nem jut eszembe a vezetekneve) pedig rontgen asszisztens, es van egy huga, Fruzsina, kb. 12 evvel fiatalabb. Az egesz csalad nagyon jo fejekbol all, kizarolag zsoti ment el agyilag. A papaja nagyon jo baratunk volt, de az elet kb. 25 eve elsodort bennunket egymastol: a szulei nem tehetnek errol tul sokat, zsoti volt kaphato a politikai prostituciora, miutan osszeakadt orbannal es a bandajaval.
Desischado
Én biztos nem fogom nézni a retek tv-ket. És kiváncsian várom, mit fognak most csinálni a "kegyvesztettek"? Remélem, kinyílik a szemük, és okulnak! De ez is jelzi, miféle lény orbán, akiből már nincs haszna, azt szemrebbenés nélkül kidobja. Semmi sem szent neki! De nem sajnálom őket, megérdemlik!
karma1
@Desischado: Kicsim, amig ajnarozhattak a vezirt, addig jol megtollasodtak, sajnalja oket a rosseb! Viszont ha most ok fognak veres szajjal orban ellen futtyogni, a szememben mar az lesz hiteltelen. (Gondolod, hogy bencsik, vagy a tobbi "megterese" valodi lesz?)
Juhász István
@Desischado: Ami a Bencsiket illet, már semmin nem lennék meglepődve. Ő volt anno... a Munkásőr c. havi, képes folyóiret főszerkesztője...Aztán jött egy kisebb váltás, a Demokrata felé. Máshoz úgysem ért, tehát, ha neadjisten kegyvesztett lenne, majd egy kurmányellenes laphoz megy, persze, hogy főszarkesztőnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.