A terrorizmus elleni küzdelem nem a pártok, hanem elsősorban a kormány, illetve a hozzá kapcsolódó szervek felelőssége – erről a DK alelnöke beszélt a terrorizmus elleni fellépésről tartott ötpárti egyeztetés kapcsán. Vadai Ágnes az ATV Startban azt mondta, meglepő, hogy mindenkinek most jutott eszébe a párizsi merénylet kapcsán, hogy meg kellene vizsgálni Magyarország terrorfenyegetettségét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rugacs
Na ez a képmutatás csúcsa: az a Vadai kritizálja Orbán Viktor bevándorlókkal szembeni kijelentését, aki a saját népével szemben sem toleráns!
Vadai még a hazai lakosság kormánypárti támogatóit sem tudja elfogadni, bezzeg most a más kultúrájú, más vallású népek bejövetelét támogatná!

Aztán ha nyílt kenyértörésre kerülne sor, akkor Vadai miként vélekedne? Ha nálunk is hasonló incidensek lennének, mint Párizsban meg Németországban?

Aki nem tud a saját hazájának másként gondolkodó polgáraival, politikusaival szemben toleráns lenni, az inkább hallgasson a témáról!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.