A svájci frank árfolyama nincs összefüggésben a devizahitelesek ügyével - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter újságírói kérdésekre válaszolva a Parlamentben csütörtökön.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem vagyok gazdasági szakember, de itt nem a svájci frank a mumus.
Ha a forint ennyire leértékelődött 5 év alatt, az azt jelenti, hogy az országunkat bizony tönkretették.
Manhattan
Nem vagyok gazdasági szakember, de itt nem a svájci frank a mumus.
Ha a forint ennyire leértékelődött 5 év alatt, az azt jelenti, hogy az országunkat bizony tönkretették.
36
@Manhattan: Gondolhatod, hol lehet már az államadósság. Most vígasztalják az embereket, hogy forintosították a hiteleket, úgyhogy semmi gáz. De az államnak folyamatosan meg kell váltania a hiteleit, egyre drágábban. Na azt adóban mi fizetjük. Már "várom" az új adó ötleteket.
Manhattan
@36: Orbán nemrég azt nyilatkozta, hogy " Minket másol Európa!"
Sziszifusz
@Manhattan: 14:52
Így jár az aki a széllel szemben vizel. Nem lehet, illetve nem ajánlatos olyan gazdaság politikát folytatni amely szembe megy a legtöbb ország által folytatottal. Ez előbb utóbb megbosszulja magát.
36
@Manhattan: Én nem vagyok közgazdász, de azt tudom, hogy az embereket régen palira veszik, mert mindíg a GDP-t hajtogatják a magyar gazdaságról beszélve. A Svájci jegybank viszont, a GNI-t azaz a svájci nemzeti tulajdonban lévő, termelő tevékenységet folytató gazdasági szereplői teljesítményéhez igazítja a frankot. A jegybank elnökük elmondta világosan, hogy 3 évük volt a vállalataiknak az alkalmazkodásra. Lejárt az idő, ők alkalmazkodtak, nyereség meg van. Na az, a nemzetgazdaság képviselete. De itt nincs, vagy nagyon elenyésző a nemzeti tulajdonú vállalat.
papa.49
Már hogyan érintené, te szerencsétlen 3.14 a gyümölcs, csak az a baj a szülőcsatornádba nem volt beépítve a szecskavágó...
Kár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.