A Jobbik elnöke elítéli a terrorizmust, szennylapnak nevezi a Charlie Hebdót. Szerinte a magyar terjesztő növeli a terrorveszélyt. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Vona és hívei a sok zsidózásával alázzák a vallást. Ugyanis nem csak a kereszténység létezik ám! Morvai Krisztina "metélt farkincával" kapcsolatos kiszólása vajon miért nem veri ki nála a biztosítékot, vagy a kurucinfó szennylapja? Ott a szólásszabadság helyén van?
Képmutató, hazug bagázs Vona sleppje.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a.a
Teljesen igaza van Vonának! Egyetértek Vele, és remélem nem vagyok ezzel egyedül. Nem tudok azonosulni olyan karikatúrákat megjelentető lappal (lapokkal) akik a szólásszabadság ürügyén nem CSAK a muzulmán vallást, de a zsidóságot és a kereszténységet is megalázzák vulgáris rajzaikkal (mert ezeket nem lehet karikatúráknak nevezni).
oncogito
@Meine Ehre heisst Treue: - pimasz vagy és pökhendi, mert ciki az igazság neked.
De panaszt nem én fogok tenni, neked, nektek kell elszámolni a lelkiismerettel.
freemanpetya
Hát ő nem is Charlie, hanem Zazrivecz Móricz.,...
szolmekkoj
A Hebdó a kuruchoz hasonló szennylap lehet, olyan ami a mások elleni hergeléséből és uszításból él. Vona miről beszél? Az ő Charlie Hebdójuk a siklóvállú, pókevő által szerkesztett kuruty(félre)infó. Ugyanazok csak pepitában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.