Az állami támogatás mellett civil összefogást sürget Áder János köztársasági elnök a tavaly decemberi ónos eső és az azt követő jegesedés okozta erdőkárok enyhítésére. Az államfő azt kérte a közmédiától, fordítson kiemelt figyelmet e civil összefogásra.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Fordítson kiemelt figyelmet e civil összefogásra... ami azt jelenti ... reklámblokk , adakozzanak a jégkár károsultjainak , mint a vörös iszap károsultaknak , árvíz károsultaknak ? Amit majd arra költenek amire akarnak . Vadásztársaságra miért nem gondolt Áder elvtárs
oncogito
Forduljon inkább Orbánhoz, hogy a Várbaköltözési költségből, stadionok költségéből, meg az új hírcsatornájából néhány morzsányit adjon már a kárt szenvedett embereknek is!
Az adózó polgárról még hány bőrt nyúznának le???
Lendkerék
Ha van még olyan civil, aki hisz ennek a bandának, és az állami kiadások enyhítésére adakozik a saját agyonadóztatott jövedelméből, annak tényleg elment az esze. Azt a szerencsétlen vörösiszap-károsultat, akinek bírósági kártérítés is járna édesanyja és háza elvesztéséért, nem fizeti ki a MAL? mer már felszámolták, és nem fizeti ki az állam, mert teljesen elpacsizták a vörösiszap-helyreállítás iszonyatos állami kiadásai után a közadakozásból összejött százmilliókat is. És mi lett az "Országvédelmi Alap"-ból??? Legfeljebb azok a heverok tejeljenek erdőfelújításra, akik most is lenyelik a magyar és uniós adófizetői pénzeket a csillagászati áron elvégzett állami közbeszerzési kiírásokon. Elképesztő ez a képmutatás Ádertől.
tivoli
@Lendkerék: ma, 13:40
Azért, ha pert nyer az ürge a szülei utáni öröksége miatt, az kicsit furcsa lesz.
Hány, de hány károsult nem lett kisegítve saját háza elvesztéséért se.

Nem lehetséges, hogy a közadakozás forintjait a MAL tulajok kapták meg a tönkrement cég kárenyhítéseként?
simmering73
Szólj a kenyéradó gazdádnak, hogy egy stadionnal kevesebbet kelene építeni és be lehet fásítani az egész országot. Megmered ezt tenni?
soljanka
Furcsa, hogy Nagy Zöld Jánost Paks2 egy cseppet sem zavarta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.