Meghalt egy hat hónapos kisfiú és édesapja Budapesten, miután az apa kidobta gyermekét a negyedik emeletről és utána ugrott – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának ügyeletese szombaton az MTI-vel.

Kidobta fél éves gyerekét a negyedikről, majd utána ugrott, mindketten meghaltak

Pokrócos György elmondta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves férfi szombaton délelőtt megjelent volt élettársa lakásán, az I. kerületi Attila út egyik házában. A férfi eddig tisztázatlan okból a nővel közös hat hónapos gyermekét a negyedik emeletről a belső udvarra dobta, majd utána ugrott. Mindketten életüket vesztették – közölte a főhadnagy.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Semmilyen okot nem tudok elképzelni ami egy apát arra vihet hogy ölje meg a ygerekét. Fordítva kellett volna! Ha neki kivan a töke akkor ugorjon de a gyereket ne vigye magával. Förtelmes amit tett! Jobban elítélem mint egy szimpla gyílkost...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@D-Zsiga: Beteg volt ??? Annyira nem ,hogy volt párjával közös csöppséget kidobja az ablakon . Elhagyták bosszút állt , tudatosan fájdalmat akart okozni !
D-Zsiga
@Stancika: Ter eszetesen en is sajnalom az edesannyat! De meg kerdeznem,hogy
mertnem nalla volt egy fel eves gyerk???
D-Zsiga
@Senara: Higye el aki ott al az ablakparkanyon az mar nincsen tisztaba a dolgokkal.
Ezt fogja monndani,meg eggy orvos is.
Senara
@D-Zsiga: Egyenlő Dr Zsiga pszichológus ? Aki tudja milyen az ablakpárkányon állni . A kisgyermek gyilkosának lelki bajával magyarázná a magyarázhatatlant . Miért a gyerek ? Miért nem az anya ? Miért nem idegen ? Bárkin levezethette volna "gyilkos dühét " nem ő egy tehetetlen drága csöppséget választott , hogy minél nagyobb fájdalmat okozzon . Nem kérek több konzíliumot Dr úr
Desischado
@szandokan: Valamit elnéztél, én nem is utaltam Bencére. De akkor már ketten esszük a kefét, mert én is dühöngtem, még a szenteket is leszidtam az égről! Mocsok rohadékok, azt sem tudják, hogy mosakodjanak kifelé! Mindegyik a másikra kenné! De akkor bezzeg nem mosakodtak, mikor brutális kegyetlenséggel meggyilkolták szegény Bencét! Most mondd meg, mit kéne ezekkel csinálni?! Nekem lenne pár ötletem! Az dühít a legjobban, hogy annak a rohadt ribancnak milyen nyugodalmas élete van bent! Kötöget, olvasgat, hogy az a... Bocsi, nem írhatom le, mert besülne a monitor! De szívvel-lélekkel egyetértek veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.