Ha pedig már lendületben van, esetleg a gazdasági bevándorló fogalmát a mindennapok szempontjából is célszerű lehetne pontosítani. ... egy olyan országban, ahol jelenleg a közrabszolgasággal is a keresletszűkített defláció felé dübörög a gazdaság, nem életszerű a gazdasági menedék-keresés. Az éhenhalás elől a nincstelenségbe menekülni ugyanis jelenthet árnyalatnyi különbséget, de nagy karriert nem igazán. a hatalom mennyiben számít gazdasági menekültnek.?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

apali
Jó a cim. Még hozzá tenném azt is hogy ROKKANT-ügyi faszizmus is!!!...
GeoCravker
@apali: Úgy általában.
Jön a 88+8 (gondolom a kdnp-nek a +8-as média,
Orbánnal aki Nováék Emőkétől és a többitől sem határolódott el soha. De akinek az ősei szintén gazdasági menekültek. Valahonnan, ahol dolgozni kellett volna.
GeoCravker
Azért jellemző, hogy Rogán, az ingatlanügynök a menekültekben klát szinte szakrális ellenséget. A vezérét követve a latrinában, és azon túl. Barna nyelvvel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.