Idén végre kikerülhet Magyarország a bóvli, vagyis a befektetésre nem ajánlott besorolástól a nagy hitelminősítőknél - jósolják a legnagyobb, nemzetközi elemzőházak. Sajnos abban is konszenzus alakult ki, hogy a régióban Magyarország gazdasági élénkülése a legbizonytalanabb.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Az a"tejjel-mézzel"kánaánnak nevezett valaminek az útját sem látjuk.Nem a kánaán jött el,mint ahogy a fityesz beszélt 2010-ben mikor nyertek.Ha nem a sötét középkor ispánokkal,királyokkal.
simmering73
Mióta az eszem tudom ebben az országban folyamatosan csak jósoltunk, reménykedtünk, állandóan húztunk a nadrágszíjunkon, még a fényt is láttuk az alagút végén. De nem hogy a Kánaán, de még a jobb lét sem jött el sose. Az alagút végéről pedig már ne is beszéljünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.