A Mentelmi Bizottság elutasított egy, a miniszterelnökkel szemben kezdeményzetett vagyonnyilatkozati eljárást arra hivatkozva, hogy az nyilvánvalóan alaptalan.

A Demokratikus Koalíció 2014. december 22-én vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben. A DK akkor sajtótájékoztató keretében számolt be arról, hogy Orbán Viktor vagyonnyilatkozatai minden részletükben biztosan nem fedhetik a valóságot, mivel a miniszterelnök vagyonosodását a fizetése mértéke soha nem igazolta.

Az Országgyűlési Vejkey Imre KDNP-s képviselő által vezetett Mentelmi Bizottsága 2015. január 22-én elutasította az Orbán Viktorral szembeni vagyonnyilatkozati eljárás "nyilvánvalóan alaptalan" kezdeményezését – számolt be apárt Sajtóirodája, hozzátéve, a KDNP politikusa valamiért nem tartotta érdekesnek, hogy miként rendelkezhet Orbán Viktor nagyobb értékű magánvagyonnal, mint amennyit a fizetése nyilvánvalóan alá tudna támasztani.

A Demokratikus Koalíció szerint, ha Orbán Viktor vagyonnyilatkozatai a valóságot tükrözik, akkor nyilvánvalóan semmi akadálya nincs annak, hogy személyesen számoljon be a vagyonosodása körülményeiről.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
@trex: Igen. Lenyomoznák a névtelen bejelentőt, s ellene indúlna eljárás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Kedves Barátaim ! Mi itt valamennyien súlyos ítéleteket fogalmazunk meg a kialakúlt helyzetről. Ilyen mértéktelen tiszteletlenséggel miniszterelnökről és kormánya által / no meg az előtte lévőknél sem ismeretlen kialakított helyzetről ezidáig még soha nem merészkedtünk. / Tiborc volt az egyetlen, Katona József által megformálva / Nehogy már a fennálló államrend megdöntésére irányuló szervezkedés súlyos bűnébe essünk Hölgyeim és Uraim Kedves Barátaim ! Ezeknek a felvetéseknek, súlyos kérdéseknek a parlamentben van helye, ott is kulturált formában. Hogy nincs senki akinek volna erre erkölcsi alapja??? Ja kérem így választottunk, választottak, akik elmentek a választókörökbe és odatették összes szellemi kapacitásukat. / én is voltam /Persze ez most már veszett fejsze nyele, Ezek a hozzászólások nem tudni hová kerülnek sommázott formában, de ha a propeller moderátorai erről időközönként tájékoztatásokat adnak, talán ez is segítheti azokat, akik a társadalmi elfogadottságról vagy elégedetlenségekről kérnek információkat. Reméljük ez nem arra a sorsra jut, mint a korabeli hangulatjelentések, ami persze azért is volt olyan, mert nevesített volt.
Az is hasznos, hitelességet biztosító helyzet lenne, ha ide is, más fórumra is minden pártpolitikai nézet szimpatizánsa írna, / lehet most is így van / mert én nem szeretnék egy olyan fórumhoz írogatni, amit csak és kizárólag ellenzéki , azon belül is kifejezetten csak mszp.-s olvasók látnak. Bár kritikai észrevételeimet nekik is szánom bőséggel.
Bizonyára azt azért sikerült eddig is láttatnom, hogy nagyon rosszul veszem az Orbán Viktor miniszterelnök sajátos ámokfutását, szándékait és zavartságról árulkodó terveit.
Ugyanakkor súlyos felelősség terheli az mszp.-t és az szdsz .-t illetve vezető politikusaikat elsősorban. Országvesztő élhetetlen politikájukkal, amihez a velük ellenzéki fidesz vastagon hozzájárult, elvesztették az ország bizalmát.
Mi itt azon kell agyalognunk szerény felkészültségünkkel, hogy előbbre lépjünk.
Tibor43
Nem csoda.
Jobb a megélhetési békesség...
Toby
Itt nincs mit vizsgálni, orbánc soha nem dolgozott a polgári becsületes életben, semmilyen vállalkozása nem volt, semmilyen jól menő cégnek nem volt igazgató tanácsi tagja, sem a lottón, sem a totón nem nyert, gazdag örökségről sincs hír - becsukni a sunyi p***ába a tetves bűnözőjét !

Meg azt is, aki bűnpártoló módon akadályokat gördít a vizsgálat elé !

Poltnak még mindig fenn vannak szemöldökei ?

Ki kell vinni az EP elé, hogy vannak hazai törvényen kívüliek !
Nil
@kkalman: az a baj hogy az a szarkupac jelenleg MAgyarország
Én azt gondolom hogy ov egy nagyon beteg ember/elme- nagyon rossz orvosok kezében
sajnálom mert hiába a nagy vagyon, a tejhatalom, - boldogtalan- ahogy a családja is az
ÉS ahogy Biszkú Bélát sok év után törvény elé citálták, egyszer eljön az idő amikor neki is bírái elé kell állnia - vagy így, vagy úgy.
De vele együtt leszünk a bíróság előtt mert hagyjuk - mert nem vagyunk az utcán - mert a pártok a saját hatalmukat keresik, mert nincs 300 igaz ember ebben a hazában aki tisztességesen vezetné az országot és mindig csak a rossz és a kevésbé rossz között lehet választani egy ideje. És most törekszik fel a lehető legrosszabb és mi hagyjuk ... én csak remélem hogy még nincs késő és lesz fordulat
bakegya
Kit érdekel a nyilatkozata-a tényleges vagyongyarapodása és annak időbelisége a lényeg-és a strómanjait se hagyják ki belügyesen,de külügyesen sem.
kisangyalom13
Kedveseim nem csak Orbán Viktor van, Magyarországon, minden párt felelős az idegháborúért!
Depressziós beteg emberek lesznek, munkahelytől függetlenül a munkaválalók!
Remélem erről is tanácskoznak Szegeden 2015. január 28.-31-ig?
www.mptpszichiatria.hu/info.aspx?sp=1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.