Na? Úgy van, a GYURCSÁNY! A nagyobbik kormánypárt a MSZP-s Korózs Lajos sajtótájékoztatójára reagálva azt írta: a szocialisták tönkretették és fizetőssé akarták tenni az egészségügyet, vizitdíjat és kórházi napidíjat fizettettek volna a betegekkel.

Több mint 600 milliárd forintot pumpáltak ki az egészségügyből, eladósították és leamortizálták a kórházakat, utcára tettek és külföldre üldöztek több ezer egészségügyi dolgozót. Veszélybe sodorták a betegellátást és üzletelni akartak a betegeken – sorolták.

Szerintük a kormányváltás óta az egészségügy minden segítséget megkap a talpra álláshoz, 400 milliárd forint értékben indultak egészségügyi beruházások, sorra újulnak meg a kórházak és a rendelőintézetek. Megindult a kórházak adósságrendezése és az egészségügyi dolgozók béremelése, idén megerősítik az egészségügyi alapellátást és a háziorvosi praxisok működését is.

Korózs Lajos korábban ma egy sajtótájékoztatón arra szólította fel a kormányt, hogy az egészségügy átalakítását ne úgy vezényelje le, mint az oktatás átalakítását vagy az útdíj bevezetését, ugyanis mindkettőből káosz lett. Az ellenzéki politikus szerint az Orbán-kormány 2010 óta ígéri az egészségügy megmentését, az elmúlt években mégis közel 400 milliárd forintot vont ki a területről.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt már röhögés nélkül nem lehet végig hallgatni, mindent bedobnak csakhogy egyet szidhassák a Gyurcsányt...A számok mást mutatnak, de ez a legkevésbé se zavarja, ezt a gyülevész, tolvaj, hazug bandát...
Klinikai eset a hazugovics úgy fél a Gyurcsánytól mint az ördög a tömjénfüsttől...
Hellcat
A vizitdíjnak hála kevesebb pénzt lehetett elcsalni az egészségügyben...aztán a fidesz kezdeményezte az eltörlését...
73
Mi lenne,ha már előre néznétek(de a jelenbe mindenképpen)mocskos fityeszesek.Csak az a ku... múlt!6.éve"kormányoztok"és csak ezt tudjátok szajkózni.Dolgozni is kéne már.Nem csak pofázni és lopni köcsög fityeszesek!
nagyapa
Ez már több mint röhej.Az igaz a táncoslábú azt mondta"el lehet innen menni!"és ment is pár szakember innen-onnan.De amióta ez a cigány tolvaj és bandája uralkodik,több százezer magyar állampolgár menekült külföldre.Köztük orvosok,ápolók és más szakmák szakemberei.Hol élnek ezek a bunkól,hogy sose ők a hibásak,csak a Gyurcsány.Nem szerettem a Fletót,de ennyire ők se voltak népnyúzók,mint ezek a ficsúrok.De egyszer eljőn az idő,amikor majd ezeket vezetik rabszíjon.Már nem sok van hátra nekik.Persze birkanépből még mindig van elég,aki hisz nekik.
tivoli
Na igen. Az SzDSz-esek az ők Molnár Lajosukkal és a Horváth Ágnesükkel szépen lerendezték a kórházak sorsát, ez tény. De a fidesz azóta már helyrehozhatott volna valamicskét belőle, ha az akarat meg van. De az nincs, csak tovább alakítgatnak, és magyarázkodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.