Ugyanazzal a módszerrel adhattak el a II. kerületben is áron alul ingatlanokat, mint az V. kerületben. Az itteni fideszes önkormányzat is azt állítja: minden törvényesen zajlott – derült ki az RTL Klub híradójából.

A bérlők a II. kerületben is 30%-os kedvezménnyel vásárolhattak eleve áron alul értékelt ingatlanokat. Közülük volt, aki átadta elővásárlási jogát olyan cégnek, amit csak pár hónappal azelőtt alapítottak.

A hasonlóságok itt még nem érnek véget: néhány ingatlan felmérését ugyanaz az értékbecslő cég végezte, mint az V. kerületben. A Város Fm Kft. ingatlanbecslő cég résztulajdonosa Rubovszky György, KDNP-s országgyűlési képviselő.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Ez nem ragály, hanem fidesz!!! Fidesz=korrupció!! Pár év és nem lesz korrupció, mert minden a fidesz maffia családé lesz!!! Aki nem áll be a sorba "lelővik"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
"human
@Desischado: Már arra is gondoltam, hogy a 2002 és 2006-os vereség miatt megutálták ezt az országot és úgy döntöttek, hogy akkor visznek mindent amit lehet."

Nem Te vagy az első és az egyetlen aki ezt állítja. többek vélik úgy, a mostani történéseket látva, hogy ez a vezér beteges bosszúja a választópolgárokon a nyolcévi mellőzöttségért.
Senara
Nem véletlen a polgármesteri választások mindenáron megnyerése ! Biztos mindenhol megtalálható az ingatlan mutyi , na jó 200 lelkes faluban nem :-(
Hellcat
Újra és újra csak ezt tudom megkérdezni...MÉGIS MI A JÓ FENÉT VÁRTATOK A FIDESZ MAFFIÁTÓL??? Van aki ezen még meglepődik?
kukac50
Rubovszky György már rászolgált a kötél általi halálra!
Toby
2018-ra már a hidak is magán (értsd: fidesznyik csürhe ) kézben lesznek, szépen szétosztják az országot maguk között, ahogyan az uniós pénzzel is teszik !
human
@Toby: Egyértelműen ezt láthatjuk. Előbb utóbb ki fog derülni, hogy a NAV segítette-e a fideszes vállalkozások térnyerését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.