Fokozott ellenőrzést rendelt el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője vasárnap 0 órától 24 óráig a főkapitányság illetékességi területén – közölte honlapján a rendőrség.

A fokozott ellenőrzés célja a megye területén történő balesetek megelőzése érdekében az ittas vagy bódult állapotban vezetők kiszűrése, a szabályszegő járművezetők intézkedés alá vonása, a gyalogosok és a kerékpárosok közúti közlekedésére vonatkozó közlekedési szabályok betartása, a passzív biztonsági eszközök használatának, valamint a járművek műszaki állapotának ellenőrzése – olvasható a police.hu-n.

Az intézkedés keretében a rendőrök igazoltathatnak embereket, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hogy a ragya verne ki oket! Nem az ittas vezetoket, nem is a gyorshajtokat, de meg csak nem is a bankrablokat akarjak ezek kiszurni, hanem fosnak a holnapi tunteteshullamtol, es le akarjak azt lassitani!

Csak abban bizom, hogy ennyi fenykepet nem tudnak csinalni, mint amennyien kimennek (remelhetoen) a tuntikre...
bakegya
Orbán vicctor,A MAGYAR ZEMBEREKET UTONÁLLÓ MÓDJÁRA MEGMOTOZTATJA sintér sanyával TŐLÜK VALÓ FÉLELMÉBEN!!!-KÖSZÖNJÜK VICCTOR-HAJRÁ FIDESSNYIKKHAJOK.
papa.49
@karma1: Pontosan a hatalom ,,fosik,, ezért lesz az egész...
karma1
@papa.49: Csak vigyazz Magadra, ez a lenyeg...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.