Lázár János szeret bátran élni: vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy 45 millió forinttal tartozik a bankoknak és tetemes az adóssága magánszemélyekkel szemben is.

A politikus tavalyi lakásvásárlására az egész ország felkapta a fejét: a fiának, Boldizsárnak vett ingatlan értékét szakértők 70 millió forintra becsülték. Miután a sajtóban felbukkant a vásárlás híre, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy a mostani vagyonbevallás magyarázatot ad majd a beszerzés fedezetére – emlékeztet a Népszabadság.

A vagyonnyilatkozat szerint Lázár kimutatott tartozásai mintegy 25,5 millió forinttal nőttek, a magtakarításai pedig 20,6 millió forinttal csökkentek egy év alatt, a svábhegyi parkosított kertben álló 120 négyzetméteres luxuslakás viszont 46 milliónál biztosan jóval többe került. Az sajnos nem derült ki, hogy a hiányzó 24 millió forint honnan került elő, pedig a hódmezővásárhelyi expolgármester megígérte az RTL Klub Híradójának, hogy a vagyonnyilatkozatában elmagyarázza a dolgot.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter havi bruttó keresete 1 101 900 forint, pluszjövedelmei csökkentek. A fideszes politikus megőrizte kétszázalékos tulajdoni részét a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt.-ben, amelyhez rokoni szálak kötik, így onnan eséllyel számíthat osztalékra.

Lázár nem kispályázik, ha ingatlanokról van szó: a 2013–2014-es mezőgazdasági évben még mocsarat és töltést is vásárolt, momentán 19 különféle helyen van földbirtoka. Ezek között ház, szántó, erdő, legelő is bőven akad, és ne feledjük el gróf Széchenyi Zsigmond védett karosszékét se, amelyet 2011 óta birtokol.

Lázár családja jelenleg is Hódmezővásárhelyen él, abban a családi házban, amelyet nemrég bővítettek 160-ról 260 négyzetméteresre. Az újdonsült svábhegyi lakástulajdonos, a miniszter fia, Lázár Boldizsár a helyi katolikus általános iskola diákja, az öccse pedig még óvodás. Lázár feleségét gyakorta látni a hódmezővásárhelyi utcákon, a miniszter pedig biciklin ülve is mutatkozik néha. Rendszeresen részt vesz a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésein, tavaly beszállt mind a három választási kampányba, így van némi alapja a szóbeszédnek, hogy valójában máig ő irányítja a várost.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Dunai Moncsi..lehet vartyogni..--" a fitymasz arra szólítja fel a Lázár nevű halljajkendet,,,hogy adjon be igaz vagyon nyilatkozatot,mert amit most beadott,az hazugság."".oszt jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@szandokan: Először is nem kötözködöm csak leírtam a Lázár felé 24 milla lehetséges eredetének egyik variációját.
A másik kérdésedre a válasz hogy igen tudom a zavarodott setét vezirednek még sötéttebb lányának a férje akik a saját lábunkon állnak (nem leírás) . És ezek után mond azt hogy a fidesz banda nem a saját brancsát pénzeli közpénzből.
Bercifiu
@szandokan: Add meg a számlaszámát, s gyüjtést rendezek neki, no nem lakásra, vagy adósság törlesztésre, hanem egy minó óceánjáróra a keszthelyi kikötőbe.
szandokan
@Mobil123: Igen, ebben igazad van. Viszont visszaemlékezem Orosháza szocialista polgármesterére, ahol is csak a fia volt az, aki a biztonságtechnikai munkálatokat kivitelezhette 12 éven keresztül, a többieknek be kellett adni a kulcsot. Miért hiszed azt, hogy akkoriban nem ugyanez volt a helyzet?
szandokan
@Bercifiu: Az már úton van neki, most egy űrhajót szeretne...:-))))
Mobil123
@szandokan: Szerintem ezerszer leírtam itt hogy minden hatalomra érvényes az hogy nem hozhatja előnyös helyzetbe a családját , sem a haverjait (még téged sem:-) )
A kritika tőlem épp úgy elhangzik a szocira mint a általad nagyra tartott jelen hatalmon lévő senkiházira. Csak tudod az a baj hogy a jelen senkiházik ezerszer többet lopnak pofátlanul mint a szoci barmok. L: ezen cikk szereplőjét, lázár barátod haverjait , vagy a felcsúti polg.-ről már ne is beszéljünk, vagy ott van nagy iskolai végzetséggel bíró habony babony aki mindenhez ért mert mindenkinek ad jó pénzért taácsit, vagy a múmia aki jólakat minden éhes gyermeket vagyonért stb.
havasigyopár
Nekem is tartozik több éves adómmal, amit nem tudom hová tett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.