Valószínűleg koszovóiak azok a migránsok, akiket leszállítottak a rendőrök hétfő délelőtt a Budapestről Bécsbe tartó railjetről Győrben. A Kisalföld szerint 250 emberről van szó, köztük gyerekekről. A lap úgy tudja, hogy volt érvényes jegyük Bécsig, iratokat viszont nem tudtak felmutatni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ilyen marhákat! Volt jegyük, hadd menjenek, kínlódjon velük a szomszéd!
36
Én már a határon sem engedtem volna be őket.
Ne hozzák be a betegségeket és ne terjesszék a közösségi közlekedési eszközökön, ne zaklassák a határmenti települések lakóit, akár az éjszaka közepén. Most el lehet látni a mi kontónkra azt aki rosszul lett. Nekünk már kórházi ágy sem jut.
A nyugatról pedig az a véleményem, ha a gyarmatosítás több száz éve alatt, voltak szívesek meggazdagodni, akkor most teremtsenek a volt/leendő gyarmataikon élhető körülményeket.
Pofátlanság az is, hogy néhány hónapja még az ebolától és annak behurcolóitól kellett rettegni, mára pedig a keblünkre kellene ölelni, minden ide érkezőt.
Nem hiába. Cirkusz kell a népnek. Csak a saját nyomorával ne foglalkozzon.
Lehet nyugodtan lelketlennek nevezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.