Papcsák Ferenc, Zugló expolgármestere úgy döntött nekigyűrkőzik, és jól beszól a baloldalnak.

A fideszes képviselő a hőstettet a Facebookon hajtotta végre Merkel látogatása kapcsán. Papcsák arra hívta fel a figyelmet, hogy nincs egy olyan ellenzéki politikus sem Magyarországon, akivel a német kancellár találkozott volna, illetve, hogy a bukottbaloldal hiába várta a kritikákat, azok elmaradtak. Lehet, hogy a politikus a köztévét nézte?

Angela Merkel Németország kancellárja a tegnapi napon látogatását tette Magyarországon. A kancellár 11:00 órakor érkezett a Liszt Ferenc Repülőtérre ahol Szijjártó Péter külügyminiszter fogadta. Találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel és Áder János köztársasági elnökkel is akikkel, sikeres megbeszélést folytatott. Azonban rendkívül beszédes, hogy a kancellár a miniszterelnökön és a köztársasági elnökökön kívül egyetlen ellenzéki politikussal sem volt hajlandó találkozni. Ez szokás az európai és a fejlett demokráciákban, na de hazánkban kivel találkozzon? Nincs mértékadó személy akivel találkozhatott volna. Ez nagyon elszomorító tény!!! Egyébként a baloldali politikai szereplők arra számítottak, hogy a német kancellár részéről komoly kritikák hangoznak el a magyar belpolitikát illetően, ezzel szemben sikeres megbeszélések azt bizonyították, hogy Magyarország változatlanul fontos Németország számára.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez nem hír !

Papcsáknak az "eszéhez" kell mérni a baromságait !
silber13
@Toby: Ne mán! Egy ilyen izének, akinek az esze angströmnyi, nem lehet akadmiai székfoglalót tartani!
zsizsike
Buta ez a Merkel asszony. Itt van ez a snájdig Gyurcsi, ő meg nem tudja kivel beszélgessen az ellenzékből. Inkább a Heislert meg a többi tökfödőst válassza.
kakaósbögre
ritka hülye példánya a féreg fajtájának.
eszegfu
Ez az ember helyből hülye, vagy csak nekifutásból?! Miből maradt ki Navracsics?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.