Cseh, szlovák és francia lapok is értékelték a német kancellár budapesti látogatását. A pozsonyi Pravda szerint elmaradt a botrány, ezért csalódott lehet a magyar ellenzék, a Libération pedig arról írt, hogy "senki nem akar együtt mutatkozni Orbánnal, aki hatalomra lépése óta valamennyi demokratikus intézményt megzabolázott". A cseh Hospodárse Noviny szerzőjének az tűnt fel, hogy a németek és az oroszok is megérezték: Magyarország az unió gyenge láncszeme.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
A sikeres magyar külpolitika eredménye, hogy ennyi sz@rt a kádári 70-es évektől nem írtak Európában Magyarországról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Arról van felismerése Merkelnek, hogy felismerte, Amerika átvágta az EU-t gazdasági embargó bevezetésével, Eu gazdasága szenved, Amerika kereskedelme meg szárnyal, ő nem Embargózik.
volvós
Nem is csodálkozom a német sajtón, leírták, hogy Orbán egy kaméleon,
mert négyszemközt mást mondott, mint a sajtótájékoztatón. aztán
egy nem szalonképesen viselkedett a pódiumon, ugy beszélt a Merkel kancellár asszonnyal, mintha a " beosztottja " lenne, stb... Ugyhogy nem kell
elhinnem, a mno, királyi Tv-k tudósításait...és ahogy Merkel asszony kellemetlenül
érezte magát a sajtótájékoztatón, szemmel láthatólag ingerülten, de Ö fejezte
be. Még szerencse, hogy ezek után kezet fogozz vele ( és nem ráncigálta le , mint
ahogy Juncker )
F_Viktor
@keresztapa: Hidd el, Merkel nem kicsivel többet egyeztetett az orosz embargóval kapcsolatban Obamaval, mint a mi kiskirályunkkal!
Az EU gazdasági szenvedését nem kommentálnám...
keresztapa
@F_Viktor: Nos itt a baj az egyeztetéssel, akkor egyszerűen lefeküdt Merkel Obamának, vagy nem egyforma súllyal döntöttek a gazdasági embargóról, EU-ra kötelező, a nagy testvérre nem. Nagyon rossz egyoldalú döntés, Eu gazdaság lenyomása, Amerika érdeknek megfelelő elvárással Merkel ezzel az embargóval annak egyoldalú bevezetésével alárendelte az EU tagállamok gazdasági politikai függetlenségét, kiszolgálóvá tette az EU-t Amerika érdekeltségének. Ez Európa szégyene!
tivoli
@keresztapa: ma, 10:20
Merkel ébredezik, Orbán lehet a reggeli kávéja.
keresztapa
Az ébredezése nem elfogadható, egy széles látókörű EU vezető személynek, egyen joggal rendelkező állam, vendégjogával így visszaélni a hatalom tudatában simán kifejezve diktatórikus. Amikor a Görög, osztrák, spanyol, magyar és még akik nem fejezték ki ellenérdekeltségüket az embargóval szemben, egyre többen fordulnak, saját országuk érdekeltségének érvényesítéséhez. Német érdekeltség is a Paks 2 ezt tudni kellet volna akkor is amikor ellenvélelmezéseket fogalmaztak meg a sajtóban. De az EU az erő liberális demokráciáját ismeri, mert ő ebben van begyakorolva, ami részére biztosítja a privilégiumot hatalmának. @tivoli: Merkel a kávéjába sok volt tejszín azért nem volt csak részleges ébredezés. Egy Kancellár nélkülözze a tejszínt ha éber akar lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.