Tessék mondani: két hét múlva, ha Putyin elnök úr lesz Budapesten, akkor már lőni is fognak? Állítólag akkor még komolyabb lesz a készültség. Most miután a szüzességemet elvették, nyugodtabban fogok dolgozni, menni, amíg a hatóság engedi. Tudom mi vár rám, nem fog váratlanul érni, mert Magyarországon a nagy emberek szerint demokrácia van.

Forrás: demokrata.info
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
" Az utcán nagy csődület nézi kis csoportunkat. "
...ez a legérdekesebb...így ha kaptak valami figyelmet is...:)
36
@tivoli: Én a tüntetők oldaláról gondolkodtam már ezeken a "kitartunk", "több transzparenst viszünk", "legközelebb is ott leszünk" szólamokon, amikor egy ismerősöm arra citállt, hogy menjek én is fel a Kossuth térre, állítsak fel egy sátrat én is és "tartsunk ki!" Visszakérdeztem. "És helyettem ki fog dolgozni, amíg én hetekig sátorozok és demonstrálok? Ki fognak rugni." Erre nem tudott válaszolni. Tudni kell, hogy ez az ember, életében soha nem rendelkezett, állandó lakhellyel, munkahellyel. Sodródott az életben és neki ez jó volt. Dolgozott informatikusként, úszómesterként, ausztriában kertet gondozott. Szóval, igazi "polihisztor" a fazon, minden kötöttség nélkül. Ma már nyugdíjas, de ugyanígy ha van kedve dolgozik, ha nincs nem dolgozik. Mégsem éhezik. Gyereke van. Neveli is, taníttatja is.
Szóval, arra jutottam hogy valószínűleg ez a free performance élet kell ehhez a protest viselkedéshez. Nekem erre nincs időm és életmódom.
tivoli
@36: ma, 11:46
Ehhez is habitus kell. Én magamról el nem tudnám képzelni, mindig a biztosat, vagyis a biztosnak látszót preferáltam.
Csizmás Kond
...valami zsenírozott ebben a cikkben, mégegyszer el kellett olvassam...de nem is kellett végig...ime ami zavart
" A Demokrata Info tudósítója beszámolója.
... Tudósítani indultam egy flash mob-ról és egy tüntetésről. A villámcsődületre tízen jöttünk össze, ebből egy újságíró, egy fotós és nyolc résztvevő.
...Bevonultunk az ELTE parkolójába. Egyszerű koreorgáfia esernyőkkel, dobszóval. Párszor elpróbálják a fiatalok a „műsort”. Felveszik a fehér kezeslábast. Ernyők a kézbe. Indulunk.
Most akkor tudósít és tüntet egyszerre ?
miazavalami
@Csizmás Kond: @tivoli: Miért van az hogy ha a rendőr a munkáját végzi akkor rámásznak?
Csizmás Kond
@miazavalami: Ilyen ez a világ, van aki az ilyen utcai izékből él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.