A Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint megállt a Fidesz-KDNP támogatottságának csökkenése, stabilizálódtak a pártok közti erőviszonyok.

Az intézet által szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a kormánypártokat decemberhez hasonlóan változatlanul a teljes népesség 26 százaléka támogatja. Az MSZP teljes népesség körében mért támogatottsága (a decemberi 7 százalék után) jelenleg 10 százalékos, a Demokratikus Koalíció támogatottsága e körben 5, az Együtté 1 százalékos. Az LMP 6, a Jobbik pedig 17 százalékos szimpatizánsi bázist tud felmutatni a teljes népesség körében, ami összességében szintén megegyezik a december végi kutatási eredménnyel – tették hozzá.

A választási részvételükben biztos potenciális szavazók körében a Fidesz-KDNP 40, az MSZP 12, a DK 6, az Együtt 4, az LMP 8, a Jobbik pedig 27 százalékos táborral rendelkezik.

A rejtőzködők és nem szavazók aránya a teljes népesség körében együttesen 33 százalék, amin belül hatszázaléknyi rejtőzködő elégedetlen a kormány munkájával – írta a Nézőpont Intézet.

A Nézőpont Intézet Heti Válasz megbízásából január 24-26. között, 1000 ember telefonos megkérdezésével a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint reprezentatív mintán készítette közvélemény-kutatását.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
" Nézőpont: megállt a Fidesz-KDNP támogatottságának csökkenése "

A béka segge alatt- tól van lejjebb?

Hamarosan a friss tavaszi szellő megérkezésével, új partnert fújhat a szél a f...-nek ( nem méltó rá. hogy kiírjam a nevüket, kormánypárt )

Esélyesnek tartom a jobbikot az új ágyas, ( csendestárs ) szerep betöltésére.

Te hogy látod?
Van annyi pénz, amennyiért a haj korpásodik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.