Gattyán Györgyöt már 3 éve figyeli az adóhatóság.

A NAV érdeklődéséről Gattyán  luxusáruházának, az il Bacio di Stile-nek az egykori ügyvezetője beszélt a blikk.hu-nak. Magyari Tamás szerint az ingatlant, amelyben az áruház működik, már 2012 májusában biztosítási intézkedés alá helyezte a hatóság. Tudomása szerint a biztosítási intézkedés az il Bacio Kft. egyik tulajdonosának és az ő törvényes képviselőjének a vagyonára irányul és 2014 novemberéig még nem vonta zár alá a hatóság az áruházat.

Azóta viszont a NAV már nemrégiben zárolta Gattyán luxusáruházát, de például a szintén tulajdonában lévő Normafa Hotelt is. Ennek ellenére mindkettő a mai napig zavartalanul működik.

Eközben Gattyán György Facebook-oldalán osztotta meg, hogy azt a megtiszteltetés érte, hogy részt vehetett a 63. amerikai Nemzeti Imareggelin Washingtonban. Itt olyan prominens személyiségek voltak jelen, mint az USA elnöke, Barack Obama vagy a Dalai Láma – írja a borsonline.hu.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...és Vida Ildikóra nem gyanakszik a 15 ezer dolgozója ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@wagabund: lehet. hogy a Horváth András " zöld dossziéjában "
elökelö helyen szerepel a pasi...Azt csak a rendörség tudja igazolni,
ugyanis elvették (örökre )
freemanpetya
Mi köze egymáshoz az imareggelinek meg a NAV megfigyelésnek? Nincs semmilyen összefüggés a két dolog között. Ennyi erővel azt is írhattátok volna, hogy a G@ttyán vígan szarik a budoárjában miközben a NAV lehallgatja. Egyébként meg nem zörög a haraszt, mint tudjuk. Khmmmmmm pornó-milliárdos...oda ne rohanjak...
Desischado
És a fidesz maffiára nem gyanakszik a nav? Röhög a májam, kuncog a vesém, vigyorog a lépem!
mate03
@Desischado: A gyanakvás kb-annyit ér mint fingban a bumm! Nem gyanakodni kell ,hanem dolgozni!Ha gyanús az ürge tessék kivizsgálni! Ne egy nyugdíjas vénasszonyt szekálni,egy halló készülék miatt!
Desischado
@mate03: Drága barátom, döbbenet, hogy mindenben egyetértünk!
kukac50
Gyanakszik? Miért nem vizsgál? Én Vida Ildikóra gyanakszom és néhány társára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.