A nógrádi Alsótoldon és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gulácson tartottak időközi polgármester-választást vasárnap. Mezőtúron képviselőt választottak: a cigányok kivégzéséről posztolgató jobbikos került be a testületbe.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szolmekkoj
Tarolt? 25 százalékos részvétel mellett? Aki ilyet ír az nem beszélni rendesen magyar nyelv...
freemanpetya
Besunnyogott, inkább mint tarolt. Éppen,hogy becsúszott. Ezek nem eredmények. Egy totál apátiába süllyedt, a politikát a háta közepére kívánó társadalomban, választói érdektelenséget jelzi a 25 százalékos részvétel. Ez nem győzelem. Országosan 14-16 százalékon állnak a szélsőjobb. Mondhatjuk, hogy akkor javarészt a szélsőjobbos szavazók vettek részt a városi önkormányzati választáson (25 %)? Akkor meg mi a hír? Ja, hogy az ál-baloldali pimflik dörzsölik a tenyerüket mert nem nyert a fideszes? Akkor most már a szélsőjobbos pimfli győzelmét úgy kell ünnepelni mintha a mezőtúri önkormányzati képviselő pimfli meg tudná váltani a világot...nevetséges "győzelem",...
hetöndöe
Azt se felejtsük el,hogy aki jogot vindikál magának bárki meggyilkolására,az vajon mit tesz valós hatalom birtokában?
Jó példa erre a hólapáttal verekedő jobbikos vadbarom esete.Netán egyszer egy olyannal kerül vitába,aki ráadásulnetán rá is szavazott,azt is pofán vágja,csak mert nem ért egyet vele?
A magyar sosem tanul,ezért tartunk itt.
Akik ilyen ösztönlényekre szavaznak,meg is érdemlik,hogy uralkodjanak rajtuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.