Hende Csaba, Szijjártó Péter, és Balog Zoltán után most Trócsányi László igazságügyi miniszterrel találkozott Colleen Bell, az Egyesült Államok frissen kinevezett budapesti nagykövete.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A felek áttekintették a korrupció elleni küzdelem szempontjából fontos közérdekű bejelentés magyarországi intézményét "- Kimosni ment a valakiket??
nemkati
@Mobil123: Igen? Mióta fontos Magyarországon a korrupció elleni küzdelem szempontjából a közérdekű bejelentés? Azt tudni, hogy mióta nem. 2010 óta. És mikor tér ki már Colleen Bell a kitiltási ügyre?
Mobil123
@nemkati: Miért térjen ki rá? Akik ki lettek tiltva nagyon is jól tudják miért. Ha esetleg nem akkor csak vízumot kell kérniük és megtudják. Most csak győzködés folyik hogy nálunk milyen tökéletesen működik a rendszer.
Vida elvitte már a balhét a többi meg lapít.
nemkati
@Mobil123: Még Vida se vitte el a balhét. És hogy kik a többiek, azt jó lenne tudni.
A kormány egyelőre azzal zárta le a kérdést, hogy amíg nem kap választ arra az amerikai diplomáciától, hogy kik a kitiltottak és mi konkrétan a kitiltás oka, addig nekik nincs dolguk ezzel. Vagyis várnak valamire Colleen Bell-től. vagy mástól. Valamint feljelentették Goodfriendet a kitiltással kapcsolatok indokkal, annak az ügynek sincs még vége. Colleen Bell remélhetőleg nem hagyja nyitva ezeket a kérdéseket.

Nem tudom, a kiemelt fontosságú pozíciókba kinevezetteknél, illetve azok közül kiknél jelenthet nemzetbiztonsági kockázatot a korrupció gyanúja, de szeretném azt hinni, hogy a sok más feltétel között ez is fontos.
Mobil123
@nemkati: A amcsik nem fogják nyilvánosságra hozni a kitiltottak névsorát. Vida úgy vitte a el a balhét hogy az agyament fanoknak így lett becsukva a szemük. A Goodfriend elleni eljárás (??) nincs mert miért is lenne? Az az ügy eleve halott volt már attól a perctől kezdve hogy a setét vezír óbégatott a parlamentbe és utasította Vidát a feljelentésre. (A kormány pontosan tudja kik és miért lettek kitiltva )
Ha Poltnak lenne esze (és szerintem van csak az emberek felé teszi a barmot) akkor jogsegély egyezmény szerint kellett volna eljárnia. De hát akkor nyilvánosságra kellett volna hozni a választ amit az amcsik adnak.
Nem hinném hogy hallunk érdembenerről az ügyről a továbbiakban.
bencemacska
@nemkati: ma, 18:00

Szerintem a Goodfriend ügynek vége van: a vádlott sérthetetlen, ügy befejezve!

És amit ez ügyben beszéltek egymással az "önálló" Igazságügy Minisztériumban, az hétpecsétes titok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.