A Keleti pályaudvaron érték tetten a múlt héten a Fidesz ifjúsági tagozatának elnökét, amint hamis pénzt próbált elsózni egy férfinak – értesült az Index.

A rendőrök azután fogták el a menekülő Veress Áront, hogy az átadott valakinek egy 100 euróst, amiről a sértett megállította, hogy nem valódi. A lakásán 30 ezer euró hamis pénzre bukkantak. A fideszes politikus azt mondta vallomásában, hogy egy moldáviai férfitól kapta a hamis bankjegyeket, sajnálja, hogy csőbe húzták.

A kihallgatásán azt mondta, hogy valamilyen „tartozás fejében kapta az összeget”. Az Index megszólaltatta Veress ügyvédjét is, aki elmondta, hogy egy moldáviai férfitól kapta az eurókat, ebből akart beváltani a Keletiben egy százast. Az ügyvéd hangsúlyozta, hogy nem az derült ki, hogy Veress maga hamisította a pénzt, hanem hogy hamis pénzt akart forgalomba hozni.

A bíróság múlt pénteken elrendelte Veress előzetes letartóztatását. Az ügyben a BRFK felderítő osztálya folytatja a nyomozást. A tettéért 2–8 év börtönt kaphat.

A hír kirobbanása után nem sokkal a Fidesz közleményt adott ki az MTI-ben, ami arról szólt, hogy Veress Áron nem is tagja a pártnak:

“Nem a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke Veress Áron, akit a párt már 2012-ben kizárt soraiból.”

Kilencmilliónyi hamis százeuróssal bukott a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke

Az ifjúsági tagozat honlapja szerint azonban most is ő az elnök, sőt a 444.hu azt írja, a fidesz.hu-n egy 2013-as, tehát az állítólagos kizárása utána született hírben is ő szerepel vezetőként.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mire felnő ez a kis "geci", igazi fideSS maffiózó válik belőle. Most járja az "iskolát".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
@soljanka: Nem fityeszes volt, nahem Gyurcsány beépített embere. Így akarta a pártkasszát növelni, mivel Lajos már nem ad.
Azért kiderül, hogy mindíg Gyurcsány a hibás.
Cicamama55
@szandokan: "30 évesen kilencmillió csak zsebpénz."-ez az Ön mondata, s én erre reagáltam. A tegnap 21:50-s kiegészítésével már osztani is tudom véleményét.
Knapp75
Remek ötlet hamis euróval fizetni a zsaroló fideszes maffiózóknak és strómanoknak!
El sem mondhatják, honnan van a pénz, mert akkor még többen buknak.
szandokan
@m.macskosz: Általánosságban beszélsz mindig, teljesen mindegy, kiről van szó. Ha nem is ismered, de kő gazdag, akkor te már meg is hozod az ítéletet.
bencemacska
Én ma azt hallottam a rádióban, hogy hivatalos pénzváltónál bukott le! Már nemigen vannak zsebváltók!

Mondom: csak hallottam, nem vagyok ismerős e tekintetben!!!

Vajon a rendőrség miért buktatta le? Ő a fehér holló, bizonyítandó, hogy mi üldözzük a korrupciót!
Kíváncsi vagyok a folytatásra!
m.macskosz
@szandokan: Tisztességes ember nem üzletel még két fillérben sem sunyi módon,
harmincezer Euróban meg pláne nem. Ha ez szerinted általánosítás, ám legyen! A kő gazdagokat nem ismerem, de akikről tudni lehet, azoknak egy sem a tisztességes üzletember a szinonimája. (Lásd Mészáros, Simicska, Csányi...) Ismerek ún.gazdag, tehetős, jól menő vállalkozókat, de ők nagyon keményen megdolgoztak a pénzükért és nincs félnivalójuk a törvénytől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.