Szerinte hiába zárták ki Veress Áront, ő továbbra is Fidesz-tagként mutatkozott – derül ki az RTL Klub híradójából. Gulyás még 2014 decemberében mutatkozott Veressel, mint az ifjúsági tagozat elnökével.

Gulyás szerint nem nyilvános információ, ha valakit kizárnak a pártból, ezért nem juthatott el hozzá Veress kizárásának híre. A Fidesz szerint a férfinak azért kellett távoznia, mert nem fizette a tagdíjat.

Ha Veress Áront bűnösnek találják, akár 8 évet is kaphat.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ezek szerint nött a ge...ik száma, minimum 2-vel !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Ezek szerint nött a ge...ik száma, minimum 2-vel !!!
Knapp75
Ha Orbánról derülne ki valami tényleg vállalhatatlan, akkor most azt bizonygatnák, hogy már 1993-ban kirakták a Fideszből.

Annak meg örülök, hogy miközben a kizárást akarják bizonyítani, valójában arról hoznak bizonyítékokat, hogy fideszesről van szó!
Pedig a sok fideszes nyomi egy kis puhítás után azt is bevette volna, hogy valójában MSZP tagról van szó...
Dr. Felipe
A másik fideSSes "geci" meg kurmány megbízottként mutatkozott miközben ki sem volt nevezve.
Hát így megy ez egy maffiapártban.
Toby
Gyarapodik ma börtönfrakció létszáma, de ne áltassuk magunkat !
Ott, ahol terhelő vallomsok ellenére egy gengszter pintérből miniszter lehet, ott, ahol egy törpe dögvész a kertje végében stadiont építhet közpénzből, mert ez a hobbija, ott, ahol a főhatósági vezető pozícióhoz elég az érettségi is, ott, ahol erőszakos ráhatással koncepciós "választási" perek indulhatnak, ott, ahol "kisebb értékre elkövetett lopás " tárgyában kivételezett esetként milliós DNS-vizsgálatokat lehet/kell lefolytatni, mert Gyevisztánban minden sértett egyenlő, ott, ahol egy bűnöző, szarházi, mocskos tróger miniszterelnököt képtelenség bíróság elé állítani, otr, ahol famíliáris alapokon szervezett gtengsztercsaládok uralnak egy országot, mégis mit várunk, majd jól el fogják ítélni a bűnöző fészekalját ?
eszegfu
Rogán szerint " a Fidesz nevével visszaélt...pont". Ezt 2012-től nem vettétek észre?!
Azt még csak-csak elfogadhatónak tartom, hogy a f.b-on elfelejtették törölni, mert mondjuk ez egy adminisztrációs hiba. De azt már nem, hogy klf. rendezvényeken szerepel nemcsak ő, hanem több fideszes is. Ez hasonlit a visszamenőleges hatályu törvényekre és adókra: most már kényelmetlen és visszamenőleges hatállyal kirugták...ja persze a tagdij nem fizetése miatt.
Clavigo
Majd kinevezik államtitkárnak,,vagy kormánybiztosnak-megbízottnak. a zselésfejű Flóriján is milyen jól el van..
papa.49
Kurvára érdekes ha kiderül valamilyen disznóság, akkor egyből a prominensek nem tudnak semmit, kérdem akkor mi a lófütyinek vannak???
mate03
@Dr. Felipe: Selmeci Gabika meg kifli tolvajisága ellenére,szenátor asszonynak hívatta magát!
Senara
Naponta cáfolja valaki ,de könyörgöm mi a bánatos akármiért . Megbukott a mocsok fideszes , sajtó tájékoztató , elhatárolódnak tőle , kirúgják és kész . Nem, passzírozzák a fekáliát , amivel kiállítják magukról a bizonyítványt ... valami nem kerek, ha ennyire magyarázkodnak ...TTT
kukac50
Csak pofázni tud a valóságot meg félre magyarázza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.