A KSH szerint összességében többet fizetünk az autópályahasználatért. Pedig a megyei matricával sokan jól jártak. A Központi Statisztikai Hivatal szerdán közzétett januári inflációs jelentése szerint az "autópályadíj, gépkocsikölcsönzés, parkolás" elnevezésű szolgáltatáscsoport 6,3 százalékkal drágult az egy évvel korábbihoz és decemberhez képest is.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Igazságtalan és jogtalan az utakat fizetőssé tenni. 'ÖNÖKNEK ÉPÜL AZ ÖNÖK PÉNZÉBŐL' más adókat találjanak ki. Talán előbb magukon kezdjék és tegyék vissza ez elsíbolt pénzeket, talán nem is kellene ennyi adó.
gödörben
Igazságtalan és jogtalan az utakat fizetőssé tenni. 'ÖNÖKNEK ÉPÜL AZ ÖNÖK PÉNZÉBŐL' más adókat találjanak ki. Talán előbb magukon kezdjék és tegyék vissza ez elsíbolt pénzeket, talán nem is kellene ennyi adó.
nezelodo
Gondoljuk végig, azok a komcsik akik a rendszerváltás előtt és után züllesztették az országot, hányszor indokolták a kötelező biztosítás, az üzemanyag jövedéki adója, az üzemanyag árának emelése stb. során az utak fenntartásához való hozzájárulással az intézkedésüket. Ja hogy a mostani csodatévők csaptak leglátványosabban a lecsóba? Annak is a Fletó az oka. Pedig Orbán Brüsszelben is megvédte a rezsicsökkentést, és ez látszik az üzemanyag árakon. Gondolom, a sikert mutatja a tendencia, hogy egy hét alatt már kétszer emelték az árakat. Nehogy ez a "védelem" is a pálinkaforradalom sorsára jusson
papa.49
Ha már a ,,központi hazugság hivatal,, is elismeri hogy drágult az élet az útdíj miatt akkor az valóban komoly drágulást okozott...
A ,,fagyigombócos,, (fax)Fónagy mit magyarázott, hogy nem lesz jelentős, HÁT JELENTŐS LETT!!!
gödörben
@nezelodo: Oda jut. Csak addig van támogatás, míg az érdek kívánja, majd jön a pálfordulás. Adjanak az embereknek annyi pénzt, amennyiből tisztességesen meg tudnak élni és akkor nem érdekli majd őket, hogy mennyit lopnak. Eddig is loptak csaltak, csak jutott is maradt is. Jelenleg csak a jut van szem előtt, a marad az eltünt az agyak sötétjében, mert azt hiszik sosem lesz vége.
nezelodo
Ebben zseniálisak a dakoták, ha valaminek rendesen megemelik az árát, vagy előtte ingyenes volt, és most fizetni kell, kiállítják a kopasz arroganciát (k.szóvivő), és elmagyarázza mennyivel jobban járt az istenadta nép az emeléssel. Hogy nem sül le a bőr a képükről?
Aki Én
Persze, hogy drágult az életünk. Olyanért kell megint fizetnünk, amiért eddig nem kellett. A szokásos ostoba magyarázatot felejtsük el, hogy most olcsóbb a lejutás a balcsira. Kinek? Én például eddig sem vettem éves matricát. A megyematrica egy jó dolog, mert aki spórolni tud vele az éves díjhoz lépest, az jól jár. Ez örvendetes. De miért kellett párhuzamosan bevezetni az eddig ingyenes utakra a díjat? Hát azért, mert ez egy újabb megszorítás. Sokkal többeket érint hátrányosan, mint akiket előnyösen. A megyematrica magában egy kedvezmény lenne, ami ellen senki sem ellenkezne. De megszoktuk már, hogy ez a kormány csak úgy ad, ha azt többszörösen el is veszi. Ez is erre példa. Tehát a mellébeszélő híveknek jelzem, hogy nem a megyematrica ellen van a többség, hanem az újonnan bevezetett útdíjak ellen. Persze tudom, hogy ,,csak" 417,- havonta meg minden, de akkor hol a határ? A ,,csak" 300,-os vizitdíj az orvosoké lett volna, ott miért nem voltunk ilyen qrva megértőek egy párszáz forintos többlet kiadással? Még egy olyan idióta ország nincs, ahol megvédik a megszorításokat, miközben a kitalálói megmagyarázhatatlan módon gyarapodnak, gazdagszanak. Ahol vannak ezermilliárdok úri huncutságokra közpénzből, ott nem lenne szükséges a megszorítás, vagy valami zavar van a térben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.