Napok óta civil ruhás rendőrök figyelik a Fiumei Úti Nemzeti Sírkert felújított szovjet parcelláit, a TEK is kiszállt már ide – közölte a vs.hu, amely szerint itt koszorúzhat majd hadisírokat jövő kedden Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Tilos fotózni a Fiumei Úti Nemzeti Sírkert felújított szovjet parcelláit – hívta fel a figyelmet a vs.hu, amelynek munkatársát elküldték helyszínről. A portál szerint azért, mert itt koszorúz majd felújított szovjet katonasírokat jövő keddi látogatásán Vlagyimir Putyin.

Az orosz elnök látogatása előtt már komoly készültség van, a parcellák mellett rendőrautó áll, és napok óta civil ruhás rendőrök figyelik a helyszínt, sőt, a TEK is kint volt már.

A kormány egyébként is kiemelten foglalkozik mostanában a temetővel, a tervek szerint ugyanis Nemzeti Pantheont alakítanak majd ki. A Miniszterelnökségen a vs.hu-nak korábban mintaként a párizsi Père-Lachaise temetőt és a Westminster Abbey-t említették.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@oncogito: Apró homokszem került a Jobbikos ideológiába.az érdekelne,hogyan magyarázzák meg Putyinnak,hogy eddig köpködték a szovjet emlékműveket,mostanság meg felkapcsolták náluk a villanyt és megvilágosodtak?
Idióta egy banda,élükön Vonakondával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Én naív meg reméltem, hogy a paksi atomszerződést fogják eltemetni.
oncogito
@Január: - mióta is van minálunk kegyelet? Miért tisztelnék a katonák sírját, akik szintén öltek, ha azok sírját sem tisztelik, akiket civilként öltek meg népirtás során és békében? Miért tisztelnék a halottakat, ha az élőket köpködik, gyalázzák?
Amíg Putyin itt "leng" körülöttünk egyszerre mennyi "áhítat" vesz körül.
És utána...???
Január
@oncogito: A kérdéseidre a választ nem én fogom megadni. Képzeld a mi városunkban gyönyörűen rendbentartott hősök temetője van. Itt halottak napján is megemlékezésül minden síron ég a mécses... a temetőben több nemzet katonái nyugszanak...

Tudod van egy mondás: Ki mint becsüli a holtakat, úgy becsüli az élőket.
oncogito
@Január: - a mi városunkban meg leköpködik, összerondítják a meghalt katonák emlékhelyét, valamint még az egyperces néma felállást is megtagadják az elhunyttól.
És egy országban élünk...
eugen4402
@oncogito: 15:47 Bizony, egy országban élünk sokan, sokféle módon. Mivel nálunk is tiszteletben tartjuk az elhúnytak emlékét (sírjait), nehezen értjük meg az újpesti jobbikos akcióját, melynek során önként kilépett az emberi faj soraiból. Biztos vagyok benne, Te sem vagy büszke a "lakótársadra"...
Toby
Az ellenőúrizetlen és mindenki nfelett álló magánhadsereg és titikosszolgálat szerepét betöltő TEK igazán maradhatna is ott, úgyis az lesz a sorsa a rezsim elzavarása után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.