"Segítünk a kormánypárt külügyi kommunikációjának magyarázásában" - írja Facebook-oldalán a Humán Platfrom. A szervezet 10 Fidesz irodára helyezte ki a kormánypárt kampányelemeivel tarkított plakátjait.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Így kellene csinálni! Amikor "mi" (a hőbörgő rendszerváltók), felbontottuk a még hosszú ideig hasznot hozó alumínium egyezményt, meghívták a szerződésben együttműködő magyar cégeket búcsúebédre. Ott a tárgyalóterem a kopasz katonatiszt fényképével volt kitapétázva, hogy szégyelljék magukat a vendégek. Oda Orbánt kellett volna beültetni vigyorogni. Most meg kinyalja nekik...
bakurasz
Íme a régi-új segg! Ezt tessék nyalni Elvtársak!
Kezdem azt hinni, ha a bábaasszony Orbán születésekor összetéveszti az inkubátort a szecskavágóval...szebb lenne ma Magyarország!...
Vizual
És a cikk alatt ott a másik, kapcsolódó cikk. "A memóriavesztés megállítható egy pohár vörös borral " Már látom, hogy betiltják a vörös bort.
Vizual
Azért eszembe jutott, hogy talán Orbán irigyelte Kádártól a Brezsnyev puszit. ( no ezért elvisznek )
papa.49
A hazugovics tökfejét belülről kell kitapétázni ezekkel a plakátokkal, hogy legyen végre valami a ,,nagy ürességben,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.