Ne aggódjunk, a Balaton maximálisan jól szolgáltatja azt, ami rajta múlik, a hiba inkább a mi kicsinyes hozzáállásunk lehet. Ha csak azt nézzük, hogy a vendég hány forintot hagy itt, nem vesszük észre, hogy a fő turisztikai termék nem az, amiről mi beszélni szoktunk, hanem mindaz, ami azt körülveszi.

Feltöltő: Monitor Magazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Igen átköltöztem a Déli -partról az Északira,mert ott már se pihenni,se aludni,de már egy rendeset úszni sem lehetett!!! -és piszok drágán vásároltunk,ehettünk vagy ihattunk.Az utak voltak rendben-de hova mehet ott az ember esős időben-Badacsonyba berúgni...
Az É-i parton külterületen -de beltereületen is csakkk a strand és a fagylaltozók,sörözők a faluközpntban,méregdrágán térkövelve-rózsakert a többi út járhatatlan,tele kátyúkkal,a hegyvidéken a vízelvezetés, szennyvíz,szemétszállítás csatornadíj csillagászati áron-a parti sávban ott ahol én lakom megközelíteni sem lehet a vizet-cskkk 1280-per kopf napi belépő,550-ezer a vitorláshelybérletem-eladom.Hülyítés az egész,két hónap sincs a szezon,a kikötőmester lakat kabát szept 1 után kidob a parti sávból és bedobja a hat botját süllőre,karácsonyig meglegyen a több mázsa hala-10 hónapon át kuksolnak az itt lakók a kéglijükben-semmi kultúra,csakkk a lehúzás az ingatlanadóval,ami 780-négyzetméterenként még a pincékre is.A diszkóhajós az egyetlen akinek ez a pocsolya rentábilis-mentális agyzavarkeltés dobgéppel-kinek kell ez???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.