Nincs napi renden a kérdés Tóbiás József MSZP-elnök szerint  - írja a valasz.hu.

Tóbiás azt is hozzátette, hogy nem helyesli, hogy az MSZP a nyilvánosság előtt vitázzon. Szanyi kizárásáról a pletykák múlt héten kezdődtek, miután az EP-képviselő puccsnak nevezte, hogy leváltották az MSZP és a Demokratikus Koalíció EP-delegációvezetői tisztségéről, mert 2 napig vendégül látta Brüsszelben a gój motorosokat. Szanyi azt mondta, három gyurcsányista összeállt egy baloldali ellen. Ám a harmadik fél Ujhelyi István, szintén MSZP-s képviselő volt. Ujhelyi az ügy kapcsán annyit nyilatkozott, sajnálja, hogy kicsúszott Szanyi alól a talaj, volt idő, mikor felnézett rá.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...azt miért hallgatják el, hogy Szanyi Mesterházit próbálja helyzetbe hozni Tóbiással szemben ?
bretagne
Szanyi pedig megérett arra, hogy kizárják. Csak az a baj, hogy sok portál behívja, azt hiszi, hogy népszerű.
tivoli
Szanyi egy sok vihart megélt MSZP-s, az új szelekhez nincs rá szükség. A párt magáról állít ki bizonyítványt, ha az elkötelezett veteránokat ellehetetleníti, lefoglalja az állandó személyeskedés, belső viták gerjesztése.
Csoda-e, hogy a jobb érzésű emberek menekülnek a környékükről is?
Hofipisti
Szanyit már régen csak púpként cipeli az egyébként is harmatgyenge MSZP a hátán. Ő egy mozgalmár, aki nem tudott a 40 évvel ez előtti stílusból, világnézetből kikapaszkodni, ami nem is csoda, hiszen mindig közel volt neki a fazék.
Ha - mint Csizmás Kond írja - Szanyi Mesterházyt próbálná helyzetbe hozni, az egy újabb púp lenne a párt hátára. Ha egy politikus egy olyan labdát, mint amit a 2013. okt. 23.-i műegyetemi tüntetés kapcsán az "összefogás" címszavával kapott, nem tudta leütni, helyesebben meglovagolni, hanem hülyén csak megsértődni, nem való egy párt élére. Éppúgy, mint a mostani Nyíregyháza - Érd lakhely-körben több évig mozgott emberük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.