Újabb jelöltjéről derült ki, hogy náci tartalmú közlendői vannak. Igen nagy kényelmetlenség! A sors üldözi ezt a pártot! Alig ocsúdtak föl a kellemetlen meglepetésből, tudniillik, hogy Mezőtúron véletlenül, merő figyelmetlenségből nácit indítottak az önkormányzati választáson – aki ráadásul nyert is –, már itt a másik jelöltjük, aki náci színezetű dumát lökött a Facebookon: a tapolcai.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nem lehet egy tollvonással semmissé tenni a párt eddigi legjellemzőbb, legmeghatározóbb tulajdonságát, eszméjét. Nagyon sokan pont ezért támogatták a Jobbikot, másokat-köztük engem is-pedig ez a gyűlölködésük tartott tőlük távol. Kíváncsi vagyok, hogy ez az arculat váltásuk nem-e a párt ketté válásához fog vezetni.
Yoda69
Mar elnezest, de ez nem balszerencse. Koztudott hogy a jobbik szimpatizasai kozott neonacik, faszisztak es rejtett buzik is vannak (mint a partvezer vono is tobbek kozott).
Igy nem csoda hogy neha egy egy becsuszik vezeto szerepbe is. Ezert nem szabad a jobbikot hagyni megerosodni, mert az az orszag vegzete lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.