Még nem született döntés arról, hogy Áder János köztársasági elnök részt vesz-e a májusi moszkvai ünnepségeken – közölte az MTI érdeklődésére csütörtökön Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) sajtóigazgatója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
jaj ugyan már!! Ugysem mer nemet mondani!
Mariner1
@Mobil123: Jaj ugyan már! Úgysem mer elmenni!
pbalage
szerintem van olyan smucig az Áder, hogy nem megy el, mert túl sokat kéne költeni az anyázós kommentek törlésére a fácsén.
Senara
Valakik megint undorítóan hazudnak a fordítással és a meghívással kapcsolatban ..." A májusi moszkvai ünnepségre a hivatalos meghívó már hónapokkal ezelőtt megérkezett Áder Jánosnak, de még nem döntött, hogy utazik-e." ...Tehát akkor kit hívott meg két napja Putyin ?
pbalage
@Senara: putyin azt mondta, hogy "президент". Ez elnököt jelent, bár ugye Putyinnál ezeket sose lehet tudni, én speciel nem valami szavahihető alaknak ismertem meg.
Az elnök szó jelenthet bármit nála.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.