A legfrissebb statisztikák szerint 2013-ban több mint 800 magyar vált brit állampolgárrá, ami messze a legmagasabb szám a kilencvenes évek óta. Pedig nem egyszerű megszerezni, és nem is olcsó Azt mondta, néhányan azért akartak brit útlevelet szerezni, mert attól féltek, hogy a szélsőjobboldali brit párt, a UKIP népszerűsége következtében elveszthetik tartózkodási jogukat az Egyesült Királyságban. Gondoltuk, utánajárunk, mi a helyzet a magyarokkal. Kiderült, hogy a legfrissebb brit statisztikák szerint 2013-ban 810 magyar vált brit állampolgárrá, ami szintén többszöröse a 2009-es adatnak, amikor ugyanez a szám csak 79 volt.

Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Hát na! Só sokáig tart a tapasztalatszerzés.
m.macskosz
@miazavalami: Ja. Még nem élték ki a kalandvágyukat. :(
miazavalami
Ja értem! vajnának is jó sokáig tartott. valami hézagja van az új hazában osztán jött vissza az ó-ba.

Viccet félre téve. Hol a pecsába van az a sok okostojás innen akik ezerrel osztották az ész nekünk. Talán már nincs mit osztani?
bundi
Ők szok akik hat éve indultak...a hullám még mindig csak gyarapodik ...hat év után lehet kérvényezni ezt...akikről most van szó azok azok akik még úgymond gyurcsány elől menekültek...de valamiért a vezér keblére sem tértek vissza a hálátlanok...akik 2010 től léptek le azok leghamarab 2016 ban fogják ezt kérni... Na akkor lesz majd szép ez a szám...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.