Magyarország nem tudja felvállalni, sem finanszírozni a jelenlegi tranzitország szerepét - mondta a Fidesz ügyvezető alelnöke a migránsokról, illegális határátlépőkről rendezett parlamenti vitanapon. Bírálta az EU-t, amiért kifogásolta a Magyarországon alkalmazott menekültügyi őrizet intézményét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az Európai Bizottság 1,21 millió eurós sürgősségi finanszírozást biztosít Magyarországnak a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapból, hogy a menedékkérők fogadásával foglalkozó hazai szervek hatékonyabban reagálhassanak a menekültügyi rendszerre nehezedő növekvő nyomásra - közölte az Európai Bizottság (EB).
Adja Isten Kósa, hogy te is egyszer menekült legyél de sehol ne fogadjanak be !
silber13
Lajoska! Ez a kicsiny ország elsősorban téged és az úri disznóságaidat képtelen és egyre képtelenebb felvállalni! A többi, hozzád hasonló himpellér tetteiről nem is beszélve!!
Mobil123
@nyanya001: "Adja Isten Kósa, hogy te is egyszer menekült legyél .." -Nincs ilyen szerencsénk .
nyanya001
@Mobil123: Kinek kellene egy ilyen szellemi toprongy ?
Mobil123
@nyanya001: Hát É- Korea ? Azért a reményt ne adjuk fel kérlek..:-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.