Rövid időn belül két időközi országgyűlési választást is tartanak, amely miatt elvesztheti a Fidesz a parlamenti „nagy” kétharmadát. Az ellenzéki pártoknak óriási lehetőséget jelent, ha sikerül az egyik helyet „megcsípniük”, mert akkor vagy a baloldal, vagy a Jobbik azt hirdethetné magáról, hogy miattuk szűnik meg Orbán „királysága”. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aaaa, az ellenzek elbenazza majd ezt is, ugyhogy hajra (altalam egyaltalan nem kedvelt) Jobbik! (Csak nekik fog leesni a tantusz, az osszes tobbi ellenzeki ott fog tokolni, hogy ki volna megfelelo a meguresedo posztra, mire eszbekapnanak, mar huss...
papa.49
@karma1: A baloldalnak az összes képesség a birtokában van hogy ezt a választást is ELVESZÍTSE, ebben teljesen igazad van, bénák mint a gumikacsa...
karma1
@papa.49: De a gumikacsanak csak orulunk, amikor a kadban pancsolunk, tehat az ennyivel hasznosabb, mint a jelenlegi ellenzek,...:o))
1magyar
Éppen ideje lenne már! Nem jó a diktatúra és az ország egyéni vállalkozásba vitele egyes csoportoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.