Már borzasztóan izgulunk, hogy hogyan fog kinézni az új nemzeti hírtévé. Szerencsére most kaphatunk egy kis ízelítőt a műsorból. Önt is szétveti a kíváncsiság, ugye?

Mint az már jól tudjuk, az m1-ből hírtévé lesz, ami március 15-én indul. A megújuló csatorna műsorát a sat-tv-radio.hu tette közzé; azt írják, hogy a műsorblokkokban óránként lesz híradó és időjárás-jelentés, éjszaka pedig világhíradó, angol nyelvű híradó és nemzetközi időjárás-jelentés is bekerül.

A március 15-i nap így fog kinézni:

05:50 Ma reggel

09:00 Ma délelőtt

12:00 Déli híradó

12:45 Ma délután

18:00 Híradó

18:30 Ma este

19:30 Híradó

20:25 Sporthírek

20:30 Időjárás-jelentés

20:35 Ma este

22:00 Ma éjjel

00:00 Himnusz

Akinek ez még mindig nem elég, decemberig hét adóval jelentkezik az MTVA, lesz bulvártévé, tematikus adó és körzeti adás is. A Duna TV lesz az ún. nemzeti főadó, ide kerülnek az m1 mostani műsorai, filmek, sorozatok. Megszűnik a HD-logók használata az m1-en és m2-őn. Petőfi TV márkanéven az m2 esti műsorsávja (20:00 – 02:00) indul be március 15-én, ez lesz a közszolgálati bulvártévé, ami megpróbál majd szórakoztató lenni, a bulvárságot pedig Tatár Csillával maxolják ki. Ha véletlenül napközben kapcsolna oda, ne ijedjen meg, olyankor gyerekcsatornaként funkcionál továbbra is.

Július 4-én elindul az M4 sportcsatorna, HD-ben, amit kötelező lesz az alapcsomagban továbbítani. Budapest agglomerációjában elindul az M5, amin körzeti adást sugároznak majd. December 21-én indul az M6 nevű tematikus adó, ezt szintén kötelező lesz az alapcsomagban továbbítani.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Agymosás reggeltől estig, meg éjjel. Lesz mit nézni a maradék birkáknak.
m.macskosz
@nyanya001: A nyüves net miatt muszáj tv-t is kapnom a csomaggal:
abból már most 15 szart kapok: PAX, Echo, d1, 6 db sport csatorna,
4 db mesecsatorna, amelyből egyetlen egy "normális", na meg 4 seggnyaló...
...eddig. Most majd kapok a nyakamba plusz kettőt, de jó! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.