Az LMP vezető politikusa igencsak dühös interjút adott a Hír24-nek. Beperli és feljelenti Kész Zoltánt, csak úgy, mint az "összes többi trollt", egyébként meg elmehetnek a büdös k.... Kész ugyanis azzal vádolta meg Schiffert, hogy egy fotón látható: lebukott a fideszes Kubatov Gábor társaságában.

Schiffer azt mondja Kész Zoltánék vádjára, hogy ez a húzásuk megkoronázta az egész aljasságot, amit az elmúlt négy hónapban műveltek. Az LMP a legolcsóbb szálláson, a Csendes Hostelben rendezte be a főhadiszállását, ami körülbelül ötven méterre van attól a SéfKrajcár Étteremtől, ahol kép készült. Tíz napja itt esznek az LMP-sek. Fideszest nemcsak a menzán, hanem az egész városban nem látott egészen tegnapig. Ma ott voltak LMP-s csoportok és rengeteg újságíró, le is állt velük beszélni. A fotón is LMP-sekkel beszélget. Nem tudja, kik voltak még a vadidegenek az étteremben.

 

Schiffer ironikusan azt is mondja, Kész, a DK meg a többi támogató szervezet annyira demokraták, hogy nem tudják elviselni az ellenfelet a pályán. Szerinte azt is terjesztik, hogy Kubatovék szállítottak LMP-seket kocsikkal, ám ez is konkrét rágalmazás, bizonyítani tudja, hogy a kocsik LMP-seké.

Schiffer később ezt írta politikusi Facebook-oldalán a képről:

Nos, hát kiderült, hogy azt a bizonyos kikockázott fotót egy DK-s társaság készítette. Akkor most, hogy van ez: ezek szerint DK-aktivisták egy fedél alatt ebédeltek LMP-aktivistákkal és a Kubatov-gárdával?

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A Schiffer hiába veri a nyálát akik figyelemmel kísérték az eseményeket tudják a sukorói monstre pert az ő feljelentése alapján indította a szÜgyészség, és mi lett a vége nagy ,,0,, a pali még védte a hazugovicsot is, így számomra teljesen hiteltelen az ipse...
Hiába hadakozik ő is a ,,fészekalja,, tagja oszt. jónapot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
siffer lesz a veszte a pártjának. pont olyan reklámarc, mint tóbiás a szociknál.

az emberek óvatosan, de figyelik a zöldnel nevezett jelentéktelen pártocskát...nem fognak rászavazni, ha ilyen útszéli a vezetőjük.

siffer legkiválóbb tevékenysége, amit nagyon szeret, az a gyurcsányozás...ha baj van ,állandóan ezzel a névvel jön elő..
sajnos fordítva másztak fel a lóra, ráadásul a kabát is nagy rajtuk..
coni
Schiffer hibája a 2/3, ha összefogott volna a demokratikus ellenzékkel akkor most nem kellene szégyenszemre asszisztálnia a paksi projekthez és az alternatív energia és az egész környezetvédelem ellehetetlenítéséhez. Semmit nem tud 5 éve felmutatni a fizetésén kívül.
Desischado
Shiffer orbán kedvenc ügyvéde ! És látszik, hova húz! Még ő mer feljelentgetni?! Remélem, elbukja!
Linna
Inkább azon kellene gondolkoznod jóember, hogy ki mellé kell állni, mert mi, a nép, még mindig többen vagyunk!
Egyébként meg nagy csalódás nekem a párt, mert azt hittem valamikor, hogy tényleg lehet másképp csinálni a politikát! De ház ez csak utánzás! Ráadásul a rossz példáé.
Nem üvöltözni kell, hanem gondolkozni!!
fütyi
Ne a kutyához hasonlítsátok Schiffert, mert az egy jó állat. Ő egy igazi patkány.
36
Egy ejtőernyős párt, mint a kisgazdák és az mdf, szdsz volt. Megy a terelés Kész gondolatairól. Mindenről szó van, csak az emberek gondjairól nincs.
Tegnap este, a HírTV-ben is majdnem átugrotta a pultot mérgében.
A 23.05-kor kezdődő Magyarország élőben c. műsor, egyre jobb. Az egészségügy átalakításáról a kormány szóvivőt kérdezték. "Nem inkább az orvosoknak, nővéreknek kellene, fizetést adni és nem alamizsnát?" Volt nagy fej.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok