A Jobbik szerint az egyik delegált listázza, hogy kik mentek el szavazni a veszprémiek közül. Állítólag a  szavazatszámláló bizottság egyik tagja kockás füzetbe jegyzetelt – írja a hvg.hu. Ezt vasárnap nem sokkal dél után jelentette be a bizottság jobbikos tagja, Számfira Balázs.

A hvg.hu helyszíni munkatársa szerint a Jobbik jelöltje, Varga-Damm Andrea korábban arról beszélt, a tetten ért bizottsági tagot a Fidesz küldte, ám erről Számfira már nem beszélt. A jobbikos delegált szerint a 54. szavazókör bizottsági tagja figyelemmel követte, kik jelentkeznek be és igazolják magukat a szavazáshoz.

Számfira Balázs szerint a delegáltnak volt egy füzete, amiben egy névsor állt. Ide tett pipákat, ha valaki megjelent a szavazáson. Miután rászóltak, hogy tegye el a füzetet, egy előtte lévő napilap szélére írta tovább az adatokat. Ezért a bizottság úgy határozott, hogy elküldi a tagját. Állítólag erről jegyzőkönyvet is vettek fel.

A hvg.hu kereste a Fideszt az üggyel kapcsolatban, még nem kaptak választ kérdéseikre.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ezt akarta az ország...rendszervisszaváltás...gratulálok minden fidiótának meg azoknak akik b@sztak elmenni szavazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@mate03: ma, 09:09
Nem olyan végzetszerű ez. Csak tüsök a fidesz talpba.
Linna
@human: Na, mikor ezt láttam, én is hányingert kaptam. Viszont mégiscsak igaz, hogy a Kész Zoli mögé beálltak a pártok, és ezt a javukra írom, mert végre a célt nézték, és nem azon vetélkedtek, hogy ki legyen a főnök. Tehát most először volt összefogás. Ha még több induló lett volna, és a DK és az Mszp meg a többi külön-külön támogat valakit, akkor nem tudták volna felülmúlni a fideszes jelöltet. Az volt ebben a jelenetben a csúnya, hogy az a barom kiállt mellett döngetni, mint egy gorilla, pedig pontosan tudjuk, és Kész Zoltán is tudja, hogy hogyan zajlott le a választás. És ugyanezt kell tenniük Tapolcán is, és bárhol máshol. Ez egy elég nagy béka, amit le kell nyelniük, úgyhogy inkább ne szidjuk őket.
tivoli
@Linna: ma, 12:34
A szoci Fóbiás Józsi elvetette a sulykot, mintha magának akarná kisajátítani a Kész sikerét. Ne azért lúzer az a párt, mert ilyeneket választ vezetőnek.
nezelodo
Azt, hogy pontos nyilvántartásuk van a fideszes önkormányzatoknak a lakosságról, nekem akaratukon kívül igazolták. Az első békemenet idején egymás mellett vonult a szülővárosom önkormányzatának nem éppen önkéntes résztvevő csapata egy tőlünk csaknem 300 km-re lévő település mozgalmáraival, köztük egy nem régen szerzett ismerősömmel. Kapóra jött neki a szomszédság, meg is kérdezte név szerint, a mi hivatalból kirendelt vonulóinktól, ismernek-e engem. Kapásból jött a válasz lista sem kellett, pedig nem politizálok, nem vagyok közszereplő, szóval a tízezredik senki vagyok a lakhelyemen, de tudták, hogy "rendes ember vagyok, pedig nem vagyok fideszes"! Még aznap eljutott hosszas röhögéssel hozzám a hír telefonon, hogy még a rendes ember titulust is megtarthatom, pedig nem is vagyok fideszes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.