A jobboldali szavazóknak nem volt tétje a veszprémi választásnak - így kommentálta az előző napi időközi országgyűlési választás eredményét Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Már itt volt az ideje, hogy gondolkozzanak is.
Hellcat
Nem volt tétje? Csak azért mert leszerepeltetek...ha nyert volna a fidesz büszkén verték volna a mellüket, hogy "köszönjük a további bizalmat, még mindig látszik hogy a bukott baloldalból nem kérnek az emberek stbstb"...de így, hogy nem a fidesz nyert így nem volt tétje mi? Vagy csak azért mondja mert tudja, hogy a jobbik fidesz seggnyalói örömmel kipótolják a kétharmadot.
human
@Hellcat: Vagy arra gondol, hogy már meghozták a fontosabb 2/3-os törvényeket, amivel tovább talicskázhatják ki a pénzeket az országból.
Hellcat
@human: Ja hát az alap...olyan rossz állapotban vették át az országot, hogy a legfontosabb dolguk az új alkotmány volt meg szentesíteni a rablásukat...a beton már rég megkötött...
eugen4402
Így igaz Kósa úr. Abszolúte semmi tétje nem volt a veszprémi választásnak, mert nem az Önök embere nyert. Sebaj, az ezüst is szépen csillog, de beszélgessünk inkább a fémkupakokról, mert megöl a kiváncsiság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.