Miközben Putyin magyarországi látogatása fölött nehezen tér napirendre a nemzetközi sajtó, az Orbán-kormány újabb, finoman szólva is vitatott megítélésű magas rangú vendégeket fogad: jön Törökország kormányfője és külügyminisztere. A délkelet-európai NATO-tagot épp úgy kritizálják az ellenzékkel, a civilek és a kritikus médiával szembeni fellépése miatt, akár csak Oroszországot vagy Magyarországot. A tárgyalásokon az Oroszországból érkező gázvezeték, a Török Áramlat, valamint az Iszlám Állam elleni háború biztosan szóba kerül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@papa.49: Jó, csak azt írtad, hogy a palit. :)
papa.49
@nemkati: Te a plagipalira gondoltál, nálam az a siccpaca...
nemkati
@papa.49: magamtól sose gondolnék a plágiumos helyesírási bajnokra. :)
papa.49
@nemkati: Akkor ezt megbeszéltük, én a hazugovicsra gondoltam, csak mint óvatos duhaj, nem írtam ki, hát ennyi...
Vizual
Kinos ? Talán amíg azt mondják, hogy az Eu-z tartozunk. DE már nem sokáig. Keletfelé megyünk. Olaszországtól nem messze már ott az iszlám, a nyugati államok mecsetjeiben szabadon folyik az iszlám terroristák beáramlása, de igy nálunk is, gondolom itt meg az előfutárok jönnek a szervezőik a hírszerzőik, most a török jött akik jól tudjuk támogatják az iszlámot. Jó tranzit vagyunk. A pénz nem mondom, mert nem az állampolgárság itt nagy pénz. A megengedés.
Na akkor beszéljünk egy fakúltativ témáról ! Hazaárulás !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.