Az állami MVM és a gázimportba offshore cégeken keresztül kapcsolódó MET Holding kapcsolata került szóba a parlamentben hétfőn. Ekkor fakadt ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter – írja a hvg.hu.

Szó szerint ezt mondta Lázár János:

Erőmet, képességeimet, tudásomat messze meghaladó mértékű portfóliót szánt nekem a miniszterelnök úr miniszterként. (...) Nagyon várom már, hogy leadhassak a portfóliómból, és ne újakat kapjak.

Lázár ezzel arra utalt, hogy ő nem energiapolitikai szakértő, kereskedelmi és üzleti kérdésekkel kapcsolatban pedig nem akart válaszolni.

Előzőleg az LMP-s Szél Bernadett kérdezte a minisztert, hogy a MET Holdingba áramló emberek nem visznek-e magukkal olyan információkat, amelyekkel megkárosíthatják az államot, illetve azt is, miért szervezték az egész gázüzletet egy "Orbán-közeli cégnek".

Lázár János szintén Szél Bernadettnek válaszolva azt mondta:

Sem Simicska Lajosnak, sem Csányi Sándornak, sem másnak az érdekeit ez a kormány nem szolgálja.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Be ne sz@rjál janika a sok munkától...a " képességeidet " pedig
nem nehéz meghaladni, a mutyizáson és a lopásokon kivül
nincs máshoz érzéked...hacsak...brrrr !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Lézerannyitisérfácánvadász jankó!!!Nem tudsz teljesíteni???meghaladja a fizikai erődet a munka???Irány a patika!!! vegyél magadnak V I A G R Á T!!! Mit szól ehhez a D. ZS???
m.macskosz
@eszegfu: Induljunk ki abból, hogy fácánannyitisért
Q.rvára nem vonhatja senki felelősségre.
Innentől kezdve nincs miről beszélni...
Én is el szoktam tudni dönteni, hogy képes vagyok-e
rá, hogy elvégezzem a feladatokat, na, de könyörgök!
Engem esetleg kirúgnak jóparti a kölyköm is attól még ugyanolyan
okádék marad,mint a főnöke.

Én csak egy kis nyüves adófizető állampolgár vagyok egy redvás
eszegfu
@m.macskosz: Igy igaz! Amit szabad Lucifernek, azt nem szabad a kisördögnek! És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Lázár elsősorban M.o. miatt mérje fel képességeit, mert ha nem képes ellátni a feladatát, akkor ugye nem magának, hanem az országnak okoz akár visszafordithatatlan kárt.
sentinel216
Bizony így jártál Jani! A főnök a hátizsákjában és a családtagok úti kofferjában, vonaton viszi a lopott lóvét Svájcba. Neked meg a puttonyodat is megpakolják, plusz a kamion pótkocsira való milliárdokat is neked kell kilapátolni az államkasszából. Nem könnyű munka, de a "nyomtató lónak sem kötik be a száját", ezért neked is csurran - cseppen egy budai villa lakásra, szántóra, luxus londoni - svájci utazásra.
Tibor43
Kezdődik a hátrálás előkészítése...
perfekt
Pinokkió tudja,a csúcson kell abbahagyni!Gondolom--van 150 cége-társelnöke a budipucároktól-a hóhányó bt-k kft-k-nek-nak.Mellette,néhány semmi posztot ,a politika is juttat neki.Azt gondolom ez motiválja ,a fószert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.