A munkások gondjait értő, a helyiek támogatását bíró jelöltet indít az MSZP a tapolcai időközi országgyűlési képviselő-választáson – mondta Tóbiás József elnök-frakcióvezető kedden Budapesten Pad Ferencet bemutatva. Az ellenzéki párt vezetője a sajtótájékoztatón jelezte azt is, hogy a szociális jogok helyreállítása érdekében alaptörvény-módosítást és országgyűlési határozatokat nyújtanak be az Országgyűlésnek.

Tóbiás József kifejtette: az alaptörvényt mindenképpen módosítani kell ahhoz, hogy igazságos és méltányos legyen a munka törvénykönyve és a nyugdíjrendszer. Javaslataik között szerepel a korengedményes nyugdíj visszaállítása is, mert – mint mondta – a munkaadók is érzik, hogy számukra is csapda annak megszüntetése.

Pad Ferenc, az MSZP és a DK közös jelöltje arról beszélt, hogy szakszervezeti vezetőként eddig is azokért az emberekért állt ki, akiket az Országgyűlésben is képviselni kíván. Véleménye szerint ma Magyarországon nem számítanak azok az emberek, akik "a hátukon viszik az országot", ezért szeretné, ha olyan bérek, munkahelyek lennének, amelyek tisztességes megélhetést biztosítanak.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Hát szépen hangzik és igy is kellett volna lennie. De tudjuk a 89-s rendszerváltásnak nevezett kommunista átrendeződés csak azt hozta, hogy a nagy gyárakból is Ganz, Csepel, Györi Vagon és hasonlókat Antal JOzsef pánikszerűen megszüntette a munkások 100 ezreit küldték el aminek egyik következménye a szakszervezetek szétesése és mára már a jelenlegi hatalom bokrétája lett azon a kalapon amelyikkel a népet hűlyitik. Miért írom ezt ? Mert a szakszervezet még az átkosban is tényező volt. És ugy gondolom a szakszervezet szerepét még egy MSZP sem veheti át. A szakszervezet ereje a sztrájkban volt. Ha átgondoljátok amit írtam megértitek miért beszélek félre.
coni
Nem világos, hogy az MSZP tudja, hogy Veszprémben csak azért sikerült legyőzni a Fideszt mert ott se az MSZP, se Gyurcsány nem tartotta távol a szavazókat. Mert ha tudja akkor most szándékosan segítenek a Fidesznek azzal, hogy külön indulnak. Biztosan megkapják a jutalmukat...
Az MSZP azzal szolgálná az országot ha felszámolnák magukat mert 2x is miattuk lett 2/3-os diktatúra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.