Fejek nem fognak hullani a Fidesz vezérkarában, de alaposan a végére járnak a párt vezetői, mi is okozta a váratlan vereséget Veszprémben – írja a Blikk.

A pártvezetést és a frakciót igazi  gyomrosként érte a független, baloldali támogatással induló Kész Zoltán fölényes (10 százalékos) győzelme. A lap több fideszes politikussal is beszélt, egyikük név nélkül azt mondta:

„A párton belül mindenki a győzelemben reménykedett, nem csoda, hogy ez igazi hideg zuhany volt. Boltbezárás, útdíj, Simicska-ügy – ezek lehetnek a fő okai a mostani buktának, amire senki nem számított. Úgy voltunk vele: Veszprémet, még ha köhögve is, de hozzuk. Nem így lett.”

Mások szerint a jelöltjük, Némedi Lajos nem igazán tette oda magát, azonban ő állítja, becsülettel végigdolgozta a kampányt.

Az biztos, hogy a mozgósítás csődöt mondott, ezért a következő, tapolcai választáson segítséget várnak az ebben remek képességekkel rendelkező Kubatov Gáborra is.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@bretagne: Tényleg minden fideszestől azt hallani kommunikációs probléma volt meg az útdíj. Mintha a nyilvánvaló lopások nem is lennének csak mert Polt Péter mindig visszadobja a feljelentéseket. Még Pokorni is csak annyit jegyzett meg, hogy nem kellene urizálni. Szerintem meg lopni nem kellett volna, amiből urizálhatnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
Az a baj, hogy még mindig nem tudják, miért alakult így a választás. Ha meg tovább folytatják ezzel az "azt sem hiszem el, amit kérdez" Kubatovval, azzal megint csak nagyon mellényúlnak.
Arról vajon tudnak, hogy az életben többé nem lesznek kormányzópárt? Hogy akik a Fideszből próbálják folytatni a politikát (márpedig fogják, mert életükben még nem dolgoztak!), nagyon nem fogunk semmit elhinni, amit mondanak, mert minden csak félrevezetés. Így még senki nem tette tönkre az országot, mint a Fidesz. És ezzel nincsenek tisztában??!!!
mate03
@Knapp75: Vetrőcének hiába magyarázol!Azt fújja amit a taggyűlésen a fejébe vertek!
Linna
Olvassátok a cikket: Már a kormány is tart attól, hogy baj lehet a korrupció miatt
Tiszta röhej! Ez ugyanolyan, mint hogy egy nagy csaló a NAV elnöke. Ez ellen sem tettek semmit! Saját önszántukból fogják bevallani, hogy mikor, hol, mit loptak el? Hogy honnan van a hihetetlen gazdagságuk? Hogy bűnözők? Feladják magukat vagy egymást, és a bíróság el fogja kobozni a lopott vagyonukat? ugyan már!
És nem tudják, mi a baj az országban?
Különben érdekelne, hogy Orbán miért rohangál mindenfelé összevissza? Most már az amerikai nagykövettel is együtt vacsorázik. Ha most hirtelen buknának, attól tartok, hogy olyan hatalmas pénzügyi hiány derülne ki, hogy rosszul lennénk tőle. Kellene egy varázsló, aki azt mondaná, minden egyes "fillér" a helyére, azt hiszem, nagyon félreállna a szájuk, és nem lenne köztük, aki azt merészelné mondani, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni. A másfél milliós fizetésekből legalább az 50 százalékot jótékonyságra kellene költeni!!
kkalman
És a mutyikat, meg a többi gazemberséget meg se említik. Csak a korrupció tűnt fel ennek a beszűkült tudatú bandának. Annyira szánalmasak, hogy már szánni sem lehet őket.
jolibaba
Mi van? Nem tetszik nekik a szó, hogy BUKOTT? Pedig ők olyan előszeretettel használják. Hát most ők is buktak. Élvezzék ki a szó minden betűjét.
JimBim
Stratégiát váltanak?
Akkor lehet, hogy mostantól igazat mondanak, az országot építik, a munkánkat megbecsülő fizetést adnak, hagynak minket élni, lakni, szeretni, halni hagyni nyuhógalomban?

Áááá, dehogy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.